''On je ljubav mog života''

Supruga Brucea Willisa emotivnim videom prikazala trenutak u kojem se zaljubila u njega

Bruce Willis i Emma Heming Willis - 1 Bruce Willis i Emma Heming Willis - 1 Instagram 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Bruce Willis i Emma Heming Willis - 4 Bruce Willis i Emma Heming Willis - 3 Bruce Willis i Emma Heming Willis - 2 Bruce Willis s obitelji - 3 Bruce Willis s obitelji - 2 Bruce Willis s obitelji - 1 Scout i Bruce Willis - 2 Scout i Bruce Willis - 1 Bruce Willis i Emma Hemig Bruce Willis, Emma Heming Willis +17 Bruce Willis - 3 Galerija

Supruga Brucea Willisa Emma Heming Willis na Instagramu je objavila emotivni videozapis trenutka u kojem je znala da je on onaj pravi za nju.

Supruga Brucea Willisa raznježila je pratitelje na Instagramu uz emotivni videozapis njihovog trenutka iz ranih početaka. Emma Heming Willis priznala je kako je ovo bio jedan od trenutaka u kojem se zaljubila u Brucea i u kojem je znala da je on onaj pravi.

Pogledaj i ovo Bruce Willis i Emma Heming - 2 emotivni prizori Supruga Brucea Willisa prisjetila se njihovih trenutaka prije okrutne dijagnoze pa rasplakala pratitelje: ''Ljubav je predivna stvar!''

Videozapis prikazuje trenutke sa zimovanja prije 15 godina u kojima Bruce i Emma zajedno skijaju, voze motorne sanjke, sanjkaju se i uživaju u zimskim radostima.

''Bila je to zima prije 15 godina, tada sam se do ušiju zaljubila u Brucea. On je ljubav mog života'', napisala je kratko.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emma Heming Willis (@emmahemingwillis)

Emmine posljednje objave posebno su emotivne i stvaraju uspomene zbog neizlječive bolesti koja polako uzima ovog popularnog glumca.

Na proljeće ove godine, Emma je objavila da se glumac bori s afazijom te je zbog toga primoran prekinuti karijeru. Otada ona i njezine kćeri svo svoje vrijeme provode s njim kako bi stvorili što više uspomena, a često svoja druženja dijele i s obožavateljima.

Bruce i Emma u braku su od 2009. godine i roditelji su dviju djevojčica, šestogodišnje Mabel i četverogodišnje Evelyn.

Bruce je prije Emme bio u braku s glumicom Demi Moore od 1987. do 2002. godine. S njom ima tri kćeri, 30-godišnju Rumer, 27-godišnju Scout i 24-godišnju Talullah. Bivši supružnici ostali su u dobrim odnosima i danas su pravi prijatelji.

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Massimo Savić, posljednji ispraćaj Massimo Savić, posljednji ispraćaj Massimo Savić, posljednji ispraćaj Massimo Savić, posljednji ispraćaj - 2 +31 Massimo Savić, posljednji ispraćaj Celebrity Poznati Hrvati zauvijek su se oprostili od legendarnog Massima Savića: ''Bio je jedna posebna figura, Hrvatska je izgubila jako puno''

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Mirna Savić i Eni Kondić - 2 Massimo u Areni Zagreb Mirna Savić i Eni Kondić - 3 Massimo Savić, posljednji ispraćaj +28 Massimo Savić, posljednji ispraćaj Zanimljivosti Massimova kći na dirljiv je način odala počast voljenom ocu, jedan detalj na njoj mnogi su prepoznali

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene