Zar već?

Cher Novu godinu proslavila s mlađahnim dečkom, a zbog jedne stvari mnogi sumnjaju da su se odlučili na sljedeći korak u vezi!

Cher i Alexander Edwards - 2 Cher i Alexander Edwards - 2 Twitter 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Cher i Alexander Edwards - 1 Cher i Alexander Edwards - 3 Cher Cher Cher i Alexander Edwards - 4 Cher i Alexander Edwards Cher i Alexander Edwards - 3 Cher i Alexander Edwards - 2 Cher i Alexander Edwards - 1 Cher - 6 +13 Cher - 5 Galerija

Legendarna pjevačica Cher objavila je fotografije s proslave Nove godine s 42 godine mlađim partnerom Alexanderom Edwardsom, a zbog ovog detalja počela su šuškanja da su se zaručili.

Legendarna pjevačica Cher ne skriva sreću koju je pronašla s 42 godine mlađim partnerom Alexanderom Edwardsom.

Pogledaj i ovo Tom Cruise i Penelope Cruise - 12 veliki zavodnik Sve ljubavi Toma Cruisea: Fotka jedne od njih nakon rastave postala je pravi hit, a drugoj je prekipjelo zbog kulta čiji je on član

78-godišnja Cher na svom je Twitteru podijelila dvije fotografije s proslave Nove godine na kojima je Alexander ljubi u obraz, a lavinu komentara pokrenula je opisom.

''Sretna Nova godina, tatice'', napisala je.

Kontroverzni par već dugo nailazi na loše glasine o prevelikoj razlici u godinama, ali čini se da Cher to nimalo ne zamara. Na svojoj lijevoj ruci Cher je nosila i veliki dijamantni prsten koji je bilo teško ne zamijetiti, a prije nekoliko dana pjevačica je fotografiju tog prstena podijelila na društvenim mrežama.

''Objavila sam ovo zato što njegovi nokti izgledaju slatko'', napisala je u opisu fotografije na kojoj se vidi kutija s prstenom te nokat lakiran u zeleno-crnoj kombinaciji.

Upravo zbog toga počela su i šuškanja kako se par već zaručio, ali zaljubljeni golupčići o tome vrlo mudro šute.

Alexander je poznat po vezi s manekenkom Amber Rose, s kojom je prekinuo prije godinu dana, nakon što ga je ona optužila da ju je varao s 12 žena, što je on i sam na kraju priznao. Dvije zvijezde imaju trogodišnjeg sina Slasha.

Cher iza sebe ima dva braka, od 1964. do 1975. bila je udana za Sonnyja Bona, s kojim ima sina Chaza Bona, a od 1975. godine do 1979. godine suprug joj je bio glazbenik Greg Allman, s kojim ima sina Elijaha Bluea Allmana. Pjevačica je bila i u strastvenoj vezi s glumcem Valom Kilmerom koja je potrajala desetak godina, a na kraju su ostali dobri prijatelji.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Mirna Savić i Eni Kondić - 2 Massimo u Areni Zagreb Mirna Savić i Eni Kondić - 3 Massimo Savić, posljednji ispraćaj +28 Massimo Savić, posljednji ispraćaj Zanimljivosti Massimova kći na dirljiv je način odala počast voljenom ocu, jedan detalj na njoj mnogi su prepoznali

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Massimo Savić, posljednji ispraćaj Massimo Savić, posljednji ispraćaj Massimo Savić, posljednji ispraćaj Massimo Savić, posljednji ispraćaj - 2 +31 Massimo Savić, posljednji ispraćaj Celebrity Poznati Hrvati zauvijek su se oprostili od legendarnog Massima Savića: ''Bio je jedna posebna figura, Hrvatska je izgubila jako puno''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene