Nikada razuzdanija rođendanska proslava na jugu Francuske. Naomi opet nazvali 'divljakušom'.
Cannes u vrijeme filmskog festivala vjerojatno nikada nije doživio razuzdaniji parti od 40. rođendanske proslave manekenke Naomi Campbell. Slavljenicu je čak njezin odabranik, Rus Vladimir Doronin prozvao 'divljakušom', a da je to točno manekenka je dokazala ponašanjem sporne večeri u hotelu du Cap, gdje je održana proslava.
Pogledaj i ovo Želi prodati zaručnički prsten Jennifer Lopez prkosi Marcu Anthonyju!Nije dugo čekala da se 'ubije u koktelima' već je dečka primila pod ruku i dovukla na plesni podij, na kojem su se žnjarali pored još razuzdanijih Marca Anthonyja i Jennifer Lopez koja je posebna priča - ohrabrena popriličnom dozom alkohola počela se loviti za haljinu i podizati je skoro do gaćica, što su fotografi dočekali s oduševljenjem.
>> Haaški sud za ratne zločine želi Naomi Campbell kao svjedoka!
Rođendanski dan započeo je mirno, ručkom u restoranu La Voile Rouge, kada su u specijalitetima francuske kuhinje uživali Naomi i Vladimir zajedno s Marcom Anthonyjem i Jennifer Lopez. Kasnije su se zaputili u shopping na poznati La Croisette, a potom se vratili u hotel du Cap i započeli s pripremama za tulum na kojem će kao specijalni glazbeni gosti nastupiti Black Eyed Peas.
A lista uzvanika
Uzvanici na proslavi bili su 'crème de la crème' showbusiness svijeta; šef Topshopa Sir Philip Green koji je došao s kćeri Chloe, manekenka Eva Herzigova, bankrotirana princeza od Yorka Sarah Ferguson, princeza Beatrice, glumica i pjevačica Grace Jones, dio ekskluzivnog modnog dvojca Stefano Gabbana, dizajner Marc Jacobs koji je došao s dečkom Lorenzom Martoneom, glumac i ljubitelj razuzdanih noćnih provoda Gerard Butler, sisata plavuša u minici Victoria Silvstedt, čuveni pariški krojač Oswald Boateng, DJ Cassidy koji je odsvirao svoj set, glumac i stand-up komičar Chris Tucker, bivši urednik američkog Voguea André Leon Talley, poznati havajanski slikar Jeffery Dread i mnogi drugi koji su se hedonistički prepustili slatkom alkoholu i ostalim tekućim, krutim i sublimiranim delicijama.