Jeste li gledali već?

Zbog nove hit-serije na Netflixu izdano je posebno upozorenje, obiluje golotinjom i nizom eksplicitnih scena!

Serija Opsesija, ljubav, ljubomora Serija Opsesija, ljubav, ljubomora Profimedia 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Serija Opsesija, ljubav, ljubomora - 3 Serija Opsesija, ljubav, ljubomora Richard Armitage +0 Richard Armitage Galerija

Nova serija "Opsesija, ljubav, ljubomora" podigla je puno prašine nakon početka prikazivanja, a sada je zbog nje izdano i posebno upozorenje.

Za ljubitelje trilera na Netflix je stigla nova poslastica naziva "Opsesija, ljubav, ljubomora", koju su gledatelji jedva dočekali, ali za koju je izdano i upozorenje zbog golotinje i eksplicitnih scena kojima obiluje.

Pogledaj i ovo Nina Badrić (Foto: Instagram) Raspričala se Nina Badrić otkrila detalje svog ljubavnog statusa te napokon progovorila o onom pravom

U seriji se u jednoj od glavnih uloga pojavljuje 51-godišnji Richard Armitage, koji glumi kirurga Williama, a koji se upušta u aferu sa zaručnicom svog sina Jaya Annom, koju je utjelovila Charlie Murphy. Radnja se odvija u nizu seksi scena i emitira se uz oznaku 18+.

No već popularni servis je već zaprimio brojne pritužbe na to, pa je putem Twittera poslao upozorenje.

"Ako ste donijeli (upitnu) odluku da gledate Opsesiju sa svojim roditeljima, ovo su trenuci koje ćete vjerojatno hjeti izbjeći", poručili su objavili točne vremenske oznake za scene seksa u svakoj epizodi.

Netflixov triler nova je adaptacija erotskog romana "Damage", koji je 1992. godine pretočen u hit-film s Jeremyjem Ironsom i Juliette Binoche, a kritičari su ga opisali kao najseksepilniji na TV-u ove godine.

"Neću gledati. Ne volim baš gledati većinu stvari koje sam radio, a ova je bila prilično intenzivna. Intenzivna na briljantan način. Ostalo mi je u lijepom sjećanju sve ono što smo napravili", izjavio je Richard.

Uz to se našalio kako se više nije nadao da će snimati golišave scene u svojim godinama.

"Da, postoji ironija u tome što sam mislio da kad napunim 50, više neću morati skidati majicu. Kada sam to spomenuo producentima, rekli su: 'Ne želimo samo skinuti majicu... Želimo da skineš sve! Ali ova je priča o seksualnoj psihologiji, zamci u koju se ljudi uhvate. Mislio sam da je zanimljiva, istraživanje psihologije kroz fizički vokabular", pojasnio je glumac.

Serija se inače sastoji od četiri dijela i prikazuje se od 13. travnja. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene