Oštetili zvijezdu

Ružan prizor u Hollywoodu - Poručili smu što misle o njemu

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Zvijezda slavnog komičara na Šetalištu slavnih oštećena je nakon što su protiv njega osvanule optužbe za seksualno zlostavljanje.

Zvijezda na Hollywood Boulevardu TV glumca Billa Cosbyja, kojega je dvadesetak žena optužilo za seksualno zlostavljanje, oštećena je u petak ispisivanjem riječi 'silovatelj' uz pomoć markera koja je ubrzo izbrisana.

Pogledaj i ovo Bill Cosby U lošem je stanju Bill Cosby prvi put u javnosti nakon dvije godine od izlaska iz zatvora, za pomoć je trebao kolegu, a vidljivo je i koliko je onemoćao

Tri natpisa 'silovatelj' ispisana su u noći sa četvrtka na petak na poznatom 'Šetalištu slavnih' u Los Angelesu.

Podignuta optužnica protiv Billa Cosbyja

'Kad ljudi zamjeraju nešto nekoj od slavnih osoba kojoj smo napravili zvijezdu, voljeli bismo da svoj gnjev usmjere na pozitivniji način umjesto da oštećuju turističku znamenitost', prokomentirala je Trgovačka komora Hollywooda koja upravlja 'Šetalištem slavnih'.

Bill Cosby postao je svjetski slavan zahvaljujući uspjehu tv serije kojoj je autor - 'Cosby show', emitirane osamdesetih i devedesetih godina. Unazad nekoliko tjedana dvadesetak žena izašlo je u javnost optužujući ga da ih je seksualno uznemiravao, a neke i silovao nakon što su drogirane. (HINA)

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene