I oni su na listi

Kontroverzni plastični kirurg koji je preoblikovao slavna lica

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kontroverzni plastični kirurg si je oduzeo život proteklog tjedna. Ipak, njegove ruke oblikovale su slavna lica koja su se mijenjala na očigled javnosti.

65-godišnji doktor Fredric Brandt često je na sebi provodio najnovije tretmane, a na njegovoj listi klijenata našle su se i brojne zvijezda današnjice. Mnogi su ostali šokirani nakon vijesti da si je oduzeo život u kući na Floridi, a iako je patio od depresije, bio je vrlo utjecajan i tražen u svijetu slavnih.

Pogledaj i ovo Nicole Kidman (Foto: AFP) Opustila se Izgleda bolje nego ikada: Nicole Kidman sitnim nesavršenostima pokazala lijepo lice

'Kralj botoksa' pronađen mrtav u svom domu

Među njegovim klijentima je Madonna koju je redovito 'filao' hijaluronom (kozmetički tretman kojim se popunjavaju bore i revitalizira lice). Pop diva je i priznala kako svoju mladolikost duguje upravo dr.Brandtu. Inače, on je izbacio i svoju liniju proizvoda za njegu kože, a nosio je nadimak 'Barun od botoksa'.

Njegovi klijenti bili su i John Travolta, te Kim Novak. S njima je pak pretjerao pri korištenju botoksa, pa su glumačka imena često ismijavana u javnosti zbog neprirodnog izgleda.

No, i Gwyneth Paltrow njegova je klijentica. Ona pak koristi njegovu anti age kozmetiku te održava mladoliki izgled kože lica.

Trendovi u plastičnoj kirurgiji: Evo koje su operacije popularne u Hrvatskoj

Njegovi tretmani koštali su i do 7 tisuća dolara, a zvijezde ovisne o mladolikom izgledu imale su njegov broj na brzom biranju. Tko će sada zamijeniti omiljenog stručnjaka za botoks ne  zna se, no zvijezde će ga se sigurno još koji put sjetiti - posebno u doma dodjela nagrada. Inače, iako je bio stručnjak u svojem polju, nije imao privatnog života a njegova tri psa bila su mu jedina obitelj.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene