Poslije kratke veze

Oženio se bivši zaručnik Kylie Minogue, zbog kojeg je pjevačica doživjela živčani slom

Kylie Minogue Paul Solomons (Foto: Profimedia) Kylie Minogue Paul Solomons (Foto: Profimedia) Profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Kylie Minogue Paul Solomons (Foto: Profimedia) Kylie Minogue Paul Solomons (Foto: Profimedia) Kylie Minogue (Foto: Instagram) Kylie Minogue (Foto: Getty Images) Kylie Minogue (Foto: Getty Images) +0 Joshua Sasse i Harriet Collings (Foto: Profimedia) Galerija

30-godišnji Joshua Sasse pjevačici Kylie Minogue slomio je srce prevarom i prekidom zaruka.

Britanskog glumca svjetska javnost upoznala je kao dečka slavne pjevačice Kylie Minogue.

Pogledaj i ovo Toni i Dubravka Cetinski svatko ima svoju priču Neobična vjenčanja slavnih Hrvata: Bosa po kamenjaru, na brodu u tajnosti i ekstravagantne vjenčanice!

Radi se o 30-godišnjem Joshui Sasseu, relativno nepoznatom glumcu koji je svoju stariju bivšu djevojku iskoristio za osobnu promociju, ali i za lagodan život te skupu operaciju presađivanja kose koju mu je platila.

Kylie Minogue Paul Solomons (Foto: Profimedia) Kylie Minogue Paul Solomons (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Podsjetimo, Joshua je pred Kylie kleknuo nakon svega 6 mjeseci veze, a njezinim se prijateljima od početka nije sviđao i očito su bili u pravu. Kylie je ubrzo saznala kako ju mlađahni zaručnik besramno vara na setu, a nakon što ga je ekspresno izbacila iz londonske vile, dobila je živčani slom.

Par je prekinuo 2017. godine nakon dvije godine veze, a u srpnju ove godine pjevačica je potvrdila vezu sa sadašnjim dečkom, kreativnim direktorom popularnog časopisa GQ Paulom Solomonsom, koji joj je vratio vjeru u ljubav.

A novu ljubav ili žrtvu pronašao je i Joshua, koji se upravo vjenčao s drugom Australkom, zaručnicom Louisom Ainsworth, nakon vrlo kratke veze. Vjenčanje je održano u gradiću Byron Bay prošloga petka, a mladenci su blistali u casual izdanjima.

No moramo priznati kako glumca nismo odmah prepoznali bez brade, a mnogi su korisnici interneta komentirali i kako je poprilično ostario.

Zanimljivo, nakon ružnog prekida s Kylie, Joshua je započeo vezu s kolegicom Harriet Colling, pred koju je također brzo kleknuo, a vjenčanje se trebalo održati početkom veljače 2018. godine. No ono je otkazano nekoliko dana prije tajnog vjenčanja, a mladenka je bila ta koja ga je odgodila.

Joshua Sasse i Harriet Collings (Foto: Profimedia) Joshua Sasse i Harriet Collings (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

"Njezini prijatelji i obitelj su presretni, nikome se nije sviđao. Svi su mislili da ona može puno bolje", otkrio je nepoznati izvor tada, a čini se kako je to mislila i ona sama kada je odgodila vjenčanje.

A je li se glumac doista zaljubio ili je pronašao samo još jednu ženu koju će iskoristiti, ostaje nam pričekati i vidjeti.

Fotografije s vjenčanja pogledajte ovdje.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene