Puno sočnih detalja

Knjiga Mel B podići će puno prašine i uništiti sve nade o ponovnom okupljanju Spice Girls

Spice Girls (FOTO: Instagram) Spice Girls (FOTO: Instagram) 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Spice Girls (FOTO: Instagram) Spice Girls (Foto: Profimedia) Spice Girls (Foto: Profimedia) +0 Mel B: (Foto: Profimedia) Galerija

Čini se kako će autobiografska knjiga članice Spice Grils, Mel B, poprilično uzrujati ostale djevojke iz grupe.

Ponovno okupljanje jedne od najpopularnijih ženskih grupa svih vremena, legendarnih Spice Girls, česta je tema kuloara već godinama. U posljednjih godinu dana šuškanja o tome bila su sve glasnija, no sada se čini kako će njihovi fanovi diljem svijeta ostati razočarani.

Pogledaj i ovo Obitelj Beckham u Hrvatskoj Ponosan je na nju Beckham je Victoriji 50. rođendan čestitao fotografijama iz Hrvatske, a podijelio je i njihove nikad viđene snimke!

Naime, jedna od članica, Mel B, prema pisanju The Suna, uskoro objavljuje svoju autobiografiju u kojoj će se naći brojni sočni i ne baš lijepi detalji o ostalim djevojkama iz grupe – Mel C, Victoriji Beckham, Emmi Bunton i Geri Halliwell.

Spice Girls (Foto: Profimedia) Spice Girls (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

“Nakon što knjiga bude objavljena, neće postojati niti nada o ponovnom okupljanju. Na površinu će isplivati mnogo prljavštine“, otkrio je neimenovani izvor.

43-godišnja pjevačica spremna je otkriti detalje nekoliko sukoba koje je imala s ostalim spajsicama. Jedan od njih navodno uključuje Victoriju Beckham i navodnu svađu oko novih haljina i njihova plaćanja te sukob s Geri Halliwell.

Knjiga će uskoro ugledati svjetlo dana, a mi ćemo saznati o kakvim se tajnama točno radi.

Spice Girls posljednji zajednički nastup odradile su 2012. godine.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene