Stari zavodnik

Godinama se krio od javnosti zbog nakupljenih kilograma, ali nakon jedne odluke sad ipak izgleda malo drugačije!

Rob Kardashian Rob Kardashian Profimedia 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Rob Kardashian s obitelji Rob Kardashian (Foto: Profimedia) Rob Kardashian (Foto: Instagram) Rob Kardashian (Foto: Profimedia) Rob Kardashian (Foto: Instagram) Rob Kardashian (Foto: Instagram) Rob Kardashian (Foto: AFP) Rob Kardashian (Foto: AFP) Rob Kardashian (Foto: Getty Images) Rob Kardashian (Foto: Getty Images) +10 Rob Kardashian i Blac Chyna (Foto: Profimedia) Galerija

Rob Kardashian na rijetkoj obiteljskoj fotografiji pokazao je novu liniju, koja je rezultat njegove odluke da počne kvalitetnije i zdravije živjeti.

Brat slavnih sestra Karadashian-Jenner Rob Kardashian u javnosti se rijetko kada pojavljuje, no proslavu 67. rođendana njihove majke Kris nije htio propusiti, a pristao je i na zajedničku fotografiju koja je osvanula na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo Rob Kardashian (Foto: Instagram) Nekad je osvajao ljepotice! Brat slavnih sestara godinama se skriva od medija zbog kila koje je nakupio, no sad je nakon dugo vremena objavio svoju najnoviju fotku!

35-godišnji Rob uočen je na crno-bijeloj obiteljskoj fotografiji koju je na svom profilu na Instagramu objavila njegova sestre Kim, i to nakon što je on donio odluku da se ne pojavljuje u njihovu reality showu "The Kardashians" jer nije želio da njegova kćer bude dio toga, a obitelj je njegovu odluku podržala.

Na objavljenoj fotografiji Rob je dobro raspoložen i sa smiješkom pozira u društvu svog poznatog klana, a mnogi su uočili i njegov novi imidž nakon što je izgubio višak kilograma koje je tijekom posljednjih nekoliko godina nakupio.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

Prije godinu dana postavio si je neke nove ciljeve u životu i odlučio da je vrijeme za zdravije promjene.

"Nije prestajao ulagati trud i napor u svoje zdravlje i u ono što je dobro za njega. 2015. godine dijagnosticiran mu je dijabetes, a sada je smanjio konzumaciju brze hrane i alkohola te stvarno radi na zdravim prehrambenim navikama. To je za njega promijenilo igru. Pronašao je svoje sretno mjesto, usredotočen je na Dream i svu sreću koju mu ona donosi. Želi biti najbolji mogući tata i ne želi je iznevjeriti. Ona mu je pomogla da pronađe put prema naprijed i svrhu postojanja", izjavio je njemu blizak izvor u jednom od intervjua za E!.

Krajem prošle godine pjevačica Rita Ora prisjetila se vremena kada su njih dvoje bili "it par", točnije 2012. godine, a njegova bivša zaručnica Blac Chyna potvrdila je da su riješili sve nesuglasice vezane za roditeljstvo nad njihovom kćeri Dream i sve probleme.

"Dobro mu ide, sve je dobro i puno pozitive", izjavila je Chyna u emisiji "The Wendy Williams" i dodala da joj je za Valentinovo poslao lijepi buket cvijeća.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Reakcija Davora Bilmana na nastup Strahinje Janjića & the Bad Weeka Reakcija Maje Šuput na nastup Strahinje Janjića & the Bad Weeka Martina Tomčić i Strahinja Janjić & the Bad Week Martina Tomčić i Strahinja Janjić & the Bad Week +23 Strahinja Janjić & the Bad Week - 2 Celebrity Bilman je jednom rečenicom uspio Franu momentalno izbaciti iz takta: "Jesi ti to stvarno izgovorio?"

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Salma Hayek i Francois-Henri Pinault Salma Hayek Salma Hayek Salma Hayek +8 Salma Hayek - 6 Celebrity Spektakularni dekolte Salme Hayek ukrao je show na gala događaju, ni suprug joj se nije mogao nadiviti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene