Neka stara vremena

Isplivala Sevkina fotografija s početka 2000-ih, rijetko je viđena u ovako opuštenoj atmosferi, a društvo su joj pravila dobro poznata lica

Severina i Boris Novković Severina i Boris Novković Tea Cimas/Cropix 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Severina i Boris Novković Severina Severina i Boris Novković Severina i Boris Novković Severina - 1 Severina - 3 Severina - 4 Severina Severina Severina - 6 +20 Severina - 8 Galerija

Na društvenim je mrežama osvanula fotografija snimljena prije dvadesetak godina, a na kojoj Severina pozira s Borisom i Đorđom Novkovićem.

Severinin hit "Ko je kriv" koji je snimila davne 2002. godine s Borisom Novkovićem i danas se često emitira u radijskom eteru i njihovi obožavatelji ga pamte od riječi do riječi, a ovih su se dana imali priliku podsjetiti kako su tada izgledali.

Pogledaj i ovo Matija Vuica i Zrinka Cvitešić soba puna tuge Poznati Hrvati plakali na komemoraciji za Juricu Popovića, suze nije mogla sakriti ni Zrinka Cvitešić koja je nježno grlila Matiju

Na profilu na Instagramu naziva "Estradni muzički vremeplov" osvanula je fotografija na kojoj Severina i Boris poziraju dobro raspoloženi i opušteni u društvu njegova pokojnog oca Đorđa.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli estradnimuzickivremeplov (@estradnimuzickivremeplov)

U javnosti su se nedavno pojavile i fotografije s koncerta na kojem je Boris slavio 20. obljetnicu karijere i to 2006. godine u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog, a na kojem je zapjevala i Severina. Zablistala je tada u elegantnom, ali seksepilnom izdanju i odabrala dugu svilenu haljinu s prorezom i dekolteom, u kojoj nije imala problema s kretanjem, pa se u njoj spustila čak do čučnja.

Te joj je večeri podršku došao dati i njezin tadašnji dečko, poduzetnik Mate Čuljak, u kojeg se zaljubila u jesen 2005. godine, a fotografije su izazvale veliko zanimanje domaće javnosti.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić Žanamari Perčić - 1 Žanamari Perčić - 2 Žanamari Perčić - 11 +25 Žanamari Perčić Celebrity Žanamari u tangicama izrazila samo jednu skromnu želju, a neki na ovaj prizor nisu bili spremni

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Rita Ora - 3 Rita Ora - 2 Rita Ora - 1 Rita Ora - 4 +28 Rita Ora - 5 Celebrity Prekrila se samo prozirnim, čipkastim materijalom ispod kojeg nije nosila grudnjak, pa se vidjelo baš sve što se moglo!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene