Kao da se raspada!

Što se to događa s licem nekad jedne od najljepših žena? Zabrinjavajuće fotografije obilaze svjetske medije!

Melanie Griffith Melanie Griffith Profimedia 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Melanie Griffith - 4 Melanie Griffith - 3 Melanie Griffith - 2 Melanie Griffith - 1 Melanie Griffith - 3 Melanie Griffith - 1 Melanie Griffith - 2 Melanie Griffith - 3 Melanie Griffith - 1 Tom Hanks i Melanie Griffith +22 Melanie Griffith Galerija

Melanie Griffith snimljena je s čudnim ožiljcima na licu i rukama u Los Angelesu, a čini se kako njezine estetske operacije uzimaju danak.

Američka glumica Melanie Griffith nosila je titulu jedne od najljepših i omiljenih holivudskih plavuša, no danas svojim izgledom šokira, ali i rastužuje obožavatelje, koji se pitaju što si je to učinila.

Pogledaj i ovo Tom Hanks i Melanie Griffith Ali zašto je to napravila?! Bila je ljepotica bez konkurencije kojoj su se svi divili, a baš zato joj jednu stvar njeni fanovi nikako ne mogu oprostiti!

65-godišnja zvijezda snimljena je na ulici u Los Angelesu, a nikome nisu promakle modrice i ozljede na njezinu licu i na rukama, koje su mnoge i zabrinule. Nedavno je bila snimljena i s novim ožiljkom na lijevoj strani, koji je bio dokaz najnovijeg estetskog zahvata kojem se podvrgnula kako bi izgledala što mlađe i činilo se kao da zacjeljuje, no čini se da je nešto pošlo po zlu jer joj lice izgleda kao da se raspada.

Slavna je plavuša poznata po svojim odlascima pod nož, koji su joj s vremenom, nažalost, izobličili lice gotovo u potpunosti, što je sada vidljivije nego ikada prije, a obožavatelji joj to nikako ne mogu prežaliti niti oprostiti. Melanie je svojevremeno slovila kao jedna od najljepših glumica Hollywooda i svojom je ljepotom osvajala neke od najpoželjnijih muškaraca te su joj se svi divili, no kako su godine odmicale, ona je htjela izgledati jednako mlado, pa je odlazila na mnogobrojne estetske zahvate.

Njihov rezultat danas je i više nego vidljiv, a mnogi smatraju kako je njima zapravo uništila lijepo lice umjesto da je odlučila dostojanstveno starjeti bez odlazaka pod nož. U nekoliko je navrata javno priznala kako je zbog toga požalila, ali čini se da od njih nije odustala.

Melanie je glumačku karijeru započela 70-ih godina s hvaljenim ulogama i suradnjama s Arthurom Pennom i Paulom Newmanom, a time je krenula stopama svoje slavne majke i glumice Tippi Hedren. Glumom se odlučila baviti i njezina kći Dakota Johnson, koju je dobila s glumcem Donom Johnsonom, za kojeg se udavala čak dva puta. Osim njega u braku je bila i s američko-kubanskim glumcem Stevenom Baureom te s Antonijem Banderasom.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll i Maluma +25 Ivana Knoll - 2 Celebrity Knoll izbacila nikad bujniju pozadinu u prvi plan: ''Ovo nije za maloljetnike, fotografija me ostavila bez teksta!''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Nives Celzijus - 5 Nives Celzijus - 6 Nives Celzijus - 3 +25 Nives Celzijus - 2 Celebrity Nives provocira iz sunčanih krajeva, a u prvom planu je njezina raskošna pozadina: "To ja zovem poza!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene