Bila je prirodna ljepotica!

Našla se na meti zlih komentara zbog onog što je učinila licu, a sada je pokazala kako izgleda bez šminke!

Kristin Davis Kristin Davis Profimedia 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Kristin Davis - 1 Kristin Davis - 3 Kristin Davis - 2 +0 Kristin Davis Galerija

Kristin Davis objavila je na društvenim mrežama fotografiju na kojoj pozira bez šminke.

Američka glumica i zvijezda serije "Seks i grad" Kristin Davis pokazala je lice bez šminke na fotografijama koje je podijelila na svom profilu na Instagramu i otkrila da trenutačno boravi u Keniji.

Pogledaj i ovo showbuzz Puno je vremena prošlo Kako Carrie, Miranda i Charlotte izgledaju u 50-im godinama? Procurile fotke sa snimanja kultne serije!

57-godišnja Kristin poznata je po zalaganju za zaštitu prirode i sada je u posjetu je divljim životinjama udruge The Sheldrick Wildlife Trust u istočnoafričkoj zemlji, pa je iskoristila priliku da uživa u opuštenom i nesređenom izdanju.

"Drago mi je da ti se ljepota vratila u lice", "Wow, sada izgledaš predivno", "Slatka si jako", poručili su joj obožavatelji.

Kristin je inače potaknula niz glasina o plastičnim operacijama kojima se navodno podvrgnula nakon što su obožavatelji zaključili da izgleda neprepoznatljivo u traileru koji je prošle godine objavljen prije izlaska dugoočekivanih novih epizoda serije "Seks i grad".

Trailer je bio dočekan s velikim uzbuđenjem, no ostao je u sjeni nagađanja o Kristinu izgledu jer se svi pitaju što se točno dogodilo s njezinim licem, a neki su zaključili da je sve rezultat plastične operacije koja nije baš uspješno prošla.

"I samo tako, Charlotte ima novo lice", "Što je Charlotte učinila svom licu", "Potpuno razumijem pritisak pod kojim su žene da izgledaju na određeni način i vjerojatno ću i sama imati plastičnu operaciju ako budem imala novaca. Ali, Kristin Davis izgleda kao Joker iz Batmana", "Svaki put kad pokažu lice Kristin Davis pitam se koliko je platila za tako groznu plastičnu operaciju. Prije je bila prirodna ljepotica", dio je komentara koji su se proširili društvenim mrežama.

Zanimljivo je da je Kristin u intervjuu za New Beauty 2018. godine izjavila kako ne želi kirurški mijenjati svoj izgled jer se boji igle, komplikacija i konačnih rezultata koje ne bi mogla popraviti, no sudeći prema najnovijim fotogtafijama i snimkama čini se da se predomislila.

Kristin koja u seriji glumi Charlotte York, u toj se ulozi pojavila prvi puta 1998. godine, a više od dva desetljeća kasnije, vratila se na male ekrane zajedno s kolegicama Sarah Jessicom Parker i Cynthiom Nixon. 

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Kelly Bensimon - 4 Kelly Bensimon - 5 Kelly Bensimon - 2 Kelly Bensimon - 1 +1 Kelly Bensimon - 3 Celebrity Zbog prizora koje su snimili paparazzi svi se pitaju kako je moguće da ona ima 54 godine, sve je izložila znatiželjnim pogledima!

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Michelle Rodriguez Michelle Rodriguez i Peter Brant Kendall Jenner Emma Thompson +6 Eden Roc Hotel, Roman Polanski (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Pogledajte raskalašene prizore iz hotela koji zvijezde obožavaju, a nekima su zbog ponašanja doživotno zabranili ulaz!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene