Prepoznajete li je?

Bivša seks-bomba danas se skriva od ljudi, a razlog zbog kojeg je više uopće ne viđamo nije nimalo bezazlen!

Kim Basinger Kim Basinger Profimedia 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Basinger - 4 Kim Basinger - 3 Kim Basinger - 2 Kim Basinger - 1 Kim Basinger Kim Basinger i Mitch Stone - 2 Kim Basinger i Mitch Stone - 3 Kim Basinger i Mitch Stone - 1 Kim Basinger (Foto: Profimedia) Kim Basinger (Foto: Profimedia) +7 Kim Basinger (Foto: AFP) Galerija

Kim Basinger nakon dugo vremena snimljena je u javnosti, i to nakon što se pročulo da bismo je uskoro trebali vidjeti na jednom događanju u Hollywoodu.

Američka glumica Kim Basinger viđena je nakon dugo vremena u Los Angelesu, nakon što se pročulo kako se planira pojaviti na crvenom tepihu prvi put u posljednje četiri godine, što su njezini obožavatelji s veseljem dočekali.

69-godišnja oskarovka bila je odjevena u ležernu kombinaciju dok je obavljala neke obveze, a unatoč velikom šeširu i tamnim sunčanim naočalama paparazzi su je uspjeli primijetiti i snimiti. Strani mediji prenijeli su vijest da bi se pomalo zaboravljena zvijezda u središte pozornosti trebala vratiti na dobrotvornoj akciji prikupljanja sredstava za udruga "Posljednja prilika za životinje" 14. listopada na Beverly Hillsu u hotelu Beverly Hilton, što je iznenadilo njezine obožavatelje s obzirom na to da danas živi povučenim načinom života.

Kim se na crvenom tepihu posljednji put pojavila u listopadu 2019. godine u istoj prigodi, a prošle je godine zajedno sa svojom kćeri Ireland Baldwin gostovala u emisiji "Red Table Talk", gdje je govorila o svojoj povučenosti. Rekla je da živi s agorafobijom, odnosno strahom od boravka na otvorenim mjestima ili u situacijama koje bi mogle izazvati paniku i osjećaj zarobljenosti, bespomoćnosti ili posramljenosti. Pritom je otkrila i da je njezino stanje eskaliralo do te mjere da nije htjela izlaziti iz kuće ili primati posjete.

"Kao da se nešto potpuno zatvori u vama i morate sve ponovno učiti. Stalno su vam usta suha, tresete se i cijelo ste vrijeme iscrpljeni", opisala je Kim tada svoje stanje i ispričala priču o napadaju panike dok je išla u kupovinu.

"Bio je to moj dućan u susjedstvu, košara mi je bila gotovo puna, a nešto me stvarno svladalo na takav način da nisam mogla disati. Ostavila sam je nasred dućana i otišla u auto i nakon toga nisam vozila šest ili sedam mjeseci", izjavila je.

Kim je ranije ove godine postala baka kad je njezina kći Ireland, koju je dobila s bivšim partnerom Alecom Baldwinom, rodila djevojčicu po imenu Holland.

Posljednjih se godina prepustila i čarima estetske kirurgije, a učestali odlasci na botoks i druge korekcije također su kumovali njezinim sve rjeđim holivudskim angažmanima. Jednom prilikom priznala je i kako smatra da joj je naštetio status seks-simbola jer, kada je ostarjela, sve su je manje htjeli angažirati za uloge.

Inače, Kim se proslavila 1983. godine kao Bondova djevojka u filmu "Nikad ne reci nikad", a ta uloga otvorila joj je vrata Hollywooda.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović i Jakov Kitarović Jakov Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović i Jakov Kitarović - 5 Kolinda Grabar-Kitarović i Jakov Kitarović - 4 +28 Kolinda Grabar-Kitarović i Jakov Kitarović - 2 Nekad i sad Pogledajte kako je Jakov Kitarović izgledao kao mladić i prije nego što je zbog supruge Kolinde postao poznat široj javnosti!

1/41 >> Pogledaji ovu galeriju Mischa Barton - 4 Mischa Barton - 2 Mischa Barton - 3 Mischa Barton - 1 +36 Mischa Barton - 1 Nekad i sad Procurio novi video glumice koja je bila jedna od najvećih zvijezda, poroci i ovisnosti uništili su ljepotu po kojoj je pamtimo

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene