par koji smo zaboravili

Pogledajte kako je jedan od naših najzgodnijih glumaca izgledao prije 17 godina, tada je ljubio i poznatu Hrvaticu!

Filip Juričić Filip Juričić Tomislav Miletić/Pixsell 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Filip Juričić i Iva Šulentić Filip Juričić Filip Juričić i Nika Dogan Filip Juričić Filip Juričić - 2 Filip Juričić Filip Juričić - 3 Filip Juričić Filip Juričić - 1 Filip Juričić na setu serije Bogu iza nogu - 3 +6 Filip Juričić Galerija

Pojavile su se fotografije Filipa Juričića iz 2005. godine na kojima pozira s bivšom djevojkom.

Glumac Filip Juričić od samih početaka karijere slovi kao miljenik žena, a njegovu šarmu nije odoljela ni voditeljica Iva Šulentić.

Pogledaj i ovo In Magazin: Velo Misto, predstava - 6 Tko je još bio na premijeri? Kultna televizijska serija dobila svoju kazališnu verziju, a na premijeru je stigao i splitski gradonačelnik!

Njih dvoje bili su u ljubavnoj vezi 2005. godine, a sada su se pojavile fotografije iz tog vremena. Filip i Iva tada su zagrljeni pozirali u zagrebačkom klubu Aquariusu, a do danas su se oboje vrlo malo promijenili pa ih je lako prepoznati i najveća je razlika u Filipovoj frizuri.

Iako je njihova ljubav bila kratka vijeka, Filip i Iva nakon prekida su ostali u dobrim odnosima te su sedam godina kasnije čak snimili i scene u kojima se ljube za kratkometražni film "Šta ti znaš šta se meni dogodilo" redateljice Lane Račić.

"Nije mi bilo neobično biti u ljubavnoj kombinaciji s Ivom. I Iva je rekla da joj je lakše ljubiti se sa mnom nego s nekom nepoznatom osobom. Prijatelji smo i bilo nam je lako zajedno odglumiti sve scene i zapravo smo se dobro zabavili", komentirao je tada glumac.

Filipa posljednjih godina sve rjeđe imamo priliku vidjeti u javnosti, a još uvijek svojom pojavom izluđuje žene.

"Jako mi je drago da još uvijek slovim za miljenika ženske publike, iako sam ja došao u neke malo ozbiljnije godine. Postao sam obiteljski čovjek, djeca, žena i to, ali uvijek će mi biti drago i uvijek će mi laskati da me ženska publika voli", kazao je Filip jednom prilikom za DNEVNIK.hr.

Iako mu laska pažnja ženske publike, njegovo srce već godinama pripada samo jednoj ženi, medicinskoj sestri Niki Dogan, s kojom ima sinčića Lava.

Filip iz prošle veze s profesoricom hrvatskog jezika Mateom Roščić ima i 15-godišnjeg sina Jana, a o njihovu odnosu progovorio je ranije ove godine za IN magazin.

"Super mi je s njim jer je stariji pa imamo zajedničke interese. Odemo zajedno skijati, gledamo utakmice zajedno, sve ono što ja volim raditi, voli i on", kazao je glumac te je otkrio i kako Jan također pokazuje interes za glumu.

"Sad ga je nešto pustila priča o tome iako kaže da bi opet glumio sa mnom u kazalištu, ali gdje da mu ja nađem posao? Ne mogu sebi naći, kamoli njemu. Bi on, zainteresiran je, ali sad je malo u fazi da mu sve ide na živce", ispričao je, a da je gluma obiteljska crta, dokazuje i činjenica da je Filip sin našeg proslavljenog glumca Pere Juričića.

Neke od uloga kojima je Filip osvojio simpatije javnosti ostvario je u serijama "Na granici", "Zakon ljubavi", "Čista ljubav", "Larin izbor" i "Bogu iza nogu".

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 5 Severina - 1 Severina - 3 Severina - 3 +25 Severina - 4 Celebrity Severina se skinula u minijaturni badić, a onim što je uslijedilo sve je raspametila: "Senzacionalno!"

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Nicki Aycox - 4 Nicki Aycox - 6 Nicki Aycox - 1 Nicki Aycox - 5 +8 Nicki Aycox - 4 Celebrity Popularna glumica preminula nakon borbe s teškom bolešću, mislila je da ima koronu, a onda je uslijedila strašna dijagnoza

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene