kao da ne stari

Njegov zarazni hit pjevušimo već 18 godina, a on se za to vrijeme gotovo uopće nije promijenio!

Sakis Rouvas - 1 Sakis Rouvas - 1 Afp 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Sakis Rouvas - 1 Sakis Rouvas - 2 Sakis Rouvas - 3 Sakis Rouvas - 1 Sakis Rouvas - 2 Sakis Rouvas - 3 Sakis Rouvas - 3 Sakis Rouvas - 1 Sakis Rouvas - 2 Sakis Rouvas - 4 +1 Sakis Rouvas - 5 Galerija

Pogledajte kako danas izgleda Sakis Rouvas, koji je na Eurosongu 2004. godine predstavljao Grčku s pjesmom "Shake It".

Grčki pjevač Sakis Rouvas poharao je Europu pjesmom "Shake It", s kojom je 2004. godine predstavljao svoju zemlju na Eurosongu u Istanbulu.

Tada je pobjedu odnijela predstavnica Ukrajine Ruslana s pjesmom "Wild Dances", a Sakis je završio na trećem mjestu, no njegov zarazni hit mnogima ne izlazi iz uha ni nakon 18 godina.

Svoju zemlju predstavljao je i na Eurosongu u Moskvi 2009. godine s pjesmom "This is our night", ali tada nije ni približno uspio ponoviti prethodni uspjeh. Ipak, svojim je izgledom oba puta privukao veliku pozornost, a iznenađujuće je koliko se tijekom godina malo promijenio.

Danas 50-godišnji Sakis još se može pohvaliti isklesanom tijelom, koje rado pokazuje na Instagramu, na kojem ga prati više od 900 tisuća ljudi, a žene obara s nogu i svojim uglađenim stilom.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Sakis Rouvas (@sakisrouvas)

Jedan pogled na njegove društvene mreže odaje i kako pjevač uživa u surfanju, meditaciji, jogi i zdravoj prehrani, što sigurno doprinosi njegovoj mladolikosti.

Zbog izgleda i stila odijevanja Sakisa od početka karijere prate i glasine da je homoseksualac, a nisu prestale ni nakon što se 2017. godine oženio manekenkom Katijom Zygouli, s kojom ima i četvero djece. Sakis te glasine nikada nije htio komentirati, no javno podržava LGBT zajednicu.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Albina Grčić Helena Janjušević, Sandi Pego i Albina Albina, Mario Ožbolt Albina, Mario Ožbolt +17 Albina i Mario Celebrity Albina oduševila i rastužila obožavatelje oproštajem od "Plesa sa zvijezdama", a pokazala je i kako se nosi s ružnim komentarima

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović i Zoran Milanović na svečanosti povodom Ramazanskog bajrama - 1 Kolinda Grabar-Kitarović i Zoran Milanović na svečanosti povodom Ramazanskog bajrama - 4 Kolinda Grabar-Kitarović i Zoran Milanović na svečanosti povodom Ramazanskog bajrama - 2 Kolinda Grabar-Kitarović i Zoran Milanović na svečanosti povodom Ramazanskog bajrama - 3 +2 Kolinda Grabar-Kitarović na stadionu Maksimir - 2 Zanimljivosti Ugodan susret Kolinde i Milanovića pao je u drugi plan zbog zanimljive slučajnosti, primjećujete li o čemu je riječ?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene