pamtimo je drugačiju

Zvijezdu legendarne domaće serije zadnjih godina rijetko viđamo, a zbog jedne promjene u izgledu više je nije lako ni prepoznati!

Jadranka Đokić Jadranka Đokić Duško Marušić/Cropix 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jadranka Đokić Jadranka Đokić Jadranka Đokić Jadranka Đokić Jadranka Đokić Jadranka Đokić Jadranka Đokić Jadranka Đokić Jadranka Đokić Jadranka Đokić - 2 +19 Jadranka Đokić - 1 Galerija

Jadranka Đokić proslavila se kao sestra Helga u seriji "Naša mala klinika", a sada je snimljena u javnosti nakon dugo vremena.

Kazališna i filmska glumica Jadranaka Đokić zadnjih se godina ne pojavljuje tako često u javnosti, a sada je snimljena u šetnji svojom rodnom Pulom, u preslatkom društvu.

Jadranka je u rukama nosila svojeg psića, a fotografi su je ulovili dok je išla u INK na probu kazališnog komada "Majka i dijete" koje će se premjerno odigrati 29. rujna u Puli.

Zbog njezine tamnosmeđe kose, glumicu na prvi pogled nije baš lako prepoznati, posebice ako je pamtite kao sestru Helgu iz serije "Naša mala klinika", u kojoj je bila plavuša.

Od popularne humoristične serije u kojoj se predstavila široj publici prošlo je više od 16 godina i Jadranka je otad izmijenila razne frizure i boje kose, no sve drugo kao da je ostalo isto i čini se da je vrijeme na njezinoj strani.

Mnogi je pamte i iz njezina debitantskog filma "Fine mrtve djevojke" iz 2002. godine, a još neke od upečatljivih uloga ostvarila je i u filmovima "Matastaze", "Svećenikova djeca" i "Iza stakla".

Posljednjih godina najaktivnija je na kazališnim daskama, a kako je izgledala kada se tek pojavila na sceni i kako se mijenjala tijekom godina, pogledajte u našoj galeriji.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Sofia Vergara Sofia Vergara Sofia Vergara i Joe Manganiello Sofia Vergara - 1 +25 Sofia Vergara - 2 Zanimljivosti Pogledajte što je izvela jedna od najljepših žena svijeta kad je čula da ju je bivši zamijenio 18 godina mlađom, poruka je jasna!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Severina Severina Severina +25 Severina Celebrity Severina fotografijom sa sinom izazvala lavinu bijesnih reakcija: "Koliko ljepote i tuge na jednoj slici!"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene