Znate o kome je riječ?

Simpatična domaća glumica igrala je omiljeni lik u hit-seriji, a danas je zbog novog imidža ne prepoznaju svi!

Jadranka Đokić Jadranka Đokić Goran Sebelic/Cropix 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Jadranka Đokić - 2 Jadranka Đokić - 1 Jadranka Đokić - 4 Jadranka Đokić - 3 Jadranka Đokić - 5 Jadranka Đokić u ''Našoj maloj klinici'' - 6 Jadranka Đokić u ''Našoj maloj klinici'' - 5 Jadranka Đokić u ''Našoj maloj klinici'' - 4 Jadranka Đokić u ''Našoj maloj klinici'' - 3 Jadranka Đokić u ''Našoj maloj klinici'' - 2 +20 Jadranka Đokić u ''Našoj maloj klinici'' - 1 Galerija

Jadranka Đokić bila je jedna od uzvanica otvaranju 70. Pula film festivala.

Glumica Jadranka Đokić pojavila se na otvorenju 70. Pula filma festivala, a glumica koju je domaća publika obožavala kao sestru Helgu u seriji "Naša mala klinika" danas ne prepoznaju lako svi.

Jadranka je s godinama promijenila imidž i plavu kosu zamijenila tamnom nijansom, a koja joj, svi se slažu, odlično pristaje što je pokazala i na crvenom tepihu u Puli. 42-godišnja glumica prošetala je u crnoj haljini na jedno rame, a kosu je nosila skupljenu u pundžici.

Osim iz serije "Naša mala klinika" koja se emitirala prije 16 godina, Jadranku mnogi pamte i iz njezina debitantskog filma "Fine mrtve djevojke" iz 2002. godine, a još neke od upečatljivih uloga ostvarila je i u filmovima "Matastaze", "Svećenikova djeca" i "Iza stakla".

Posljednjih godina najaktivnija je na kazališnim daskama, a prošle godine osvojila je prestižnu nagradu Orlando za najbolje dramsko ostvarenje na 73. Dubrovačkim ljetnim igrama.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač - 6 Sonja Kovač - 7 Sonja Kovač - 5 Sonja Kovač - 4 +26 Sonja Kovač - 2 Nekad i sad Isplivale fotografije Sonje Kovač iz davne 2008. godine, evo kako je izgledala kada je još bila daleko od laskave titule koju danas nosi!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 3 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 2 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 1 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 4 +25 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 5 Celebrity Franka i Ćorluka sredili se za poseban dan, s njezine haljine s izrezom na dekolteu nitko nije skidao pogled!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene