Nismo je dugo vidjeli!

Nekad su je zvali boginjom ljepote, a evo koliko se promijenila tijekom godina i zbog čega je sada razočarala javnost!

Daryl Hannah - 3 Daryl Hannah - 3 Profimedia 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Daryl Hannah - 3 Daryl Hannah - 1 Daryl Hannah - 4 Daryl Hannah - 2 Daryl Hannah - 2 Daryl Hannah - 3 Daryl Hannah - 4 Daryl Hannah - 1 Daryl Hannah (Foto: Getty Images) Neil Young i Daryl Hannah (Foto: Getty Images) +3 Neil Young i Daryl Hannah (Foto: Getty Images) Galerija

Daryl Hannah bila je jedna od uzvanica ovogodišnje dodjele Grammyja u Los Angelesu, gdje je privukla popriličnu pozornost.

Holivudska glumica Daryl Hannah pojavila se nakon dugo vremena u javnosti, i to na 65. dodjeli glazbenih nagrada Grammy u Los Angelesu, gdje je izazvala veliko zanimanje okupljenih.

62-godišnja Daryl pojavila se u kratkoj crnoj haljini, prugastim čarapama i čizmama na vezanje, no svima je najveću pažnju privuklo njezino lice, na kojem su vidljivi tragovi korištenja botoksa i filera, pa djeluje kao da je zamrznuto i pomalo izobličeno.

Daryl je od 2018. godine u braku sa 77-godišnjim glazbenikom Neilom Youngom, za kojeg se udala u tajnosti nakon četiri godine veze. Tu je vijest bio potvrdio gitarist Mark Miller, koji im je javno čestitao putem svojeg profila na Facebooku, isto kao i administrator pjevačeva bloga.

Par je u vezi navodno od 2014. godine, nakon Neilova razvoda od supruge Pegi Young, s kojom je bio u braku više od 36 godina. Njihova je veza od samih početaka bila u središtu pozornosti i česta tema u medijima.

"Nismo na to obraćali pažnju. Nije važno i nije nas briga. Nitko ne zna što se zapravo dogodilo. A ako i znaju o čemu pričaju, i dalje nas nije briga, ali sretni smo zbog njih. Važni smo Hannah i ja, a ne mediji", izjavio je svojevremeno Neil.

Hannah se još uvijek bavi glumom, dobiva uloge u serijama i filmovima, a uz to je i društveno angažirana i poznata je aktivistica što se tiče javnih pitanja i problema, pa je nekoliko puta sudjelovala i na prosvjedima ispred Bijele kuće u Washingtonu, gdje je bila i uhićena.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Tara Thaller - 3 Tara Thaller - 1 Tara Thaller - 2 Tara Thaller +16 Tara Thaller Celebrity Jednu od najljepših Hrvatica nismo navikli viđati ovako golišavu, u prozirnom grudnjaku sve je iznenadila!

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Camila Cabello - 1 Camila Cabello - 4 Camila Cabello - 3 Camila Cabello - 2 +7 Camila Cabello - 3 Celebrity Ismijavali su je zbog raskošnih oblina, no evo kako je ova ljepotica začepila usta svim hejterima!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene