Čestitamo!

Novo poglavlje u životima Neila Younga i Daryl Hannah: Vjenčali se u tajnosti

Neil Young i Daryl Hannah (Foto: Getty Images) Neil Young i Daryl Hannah (Foto: Getty Images) Getty Images 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Neil Young i Daryl Hannah (Foto: Getty Images) Neil Young i Daryl Hannah (Foto: Getty Images) Neil Young (Foto: Getty Images) Neil Young (Foto: Getty Images) Daryl Hannah (Foto: Getty Images) Daryl Hannah (Foto: Getty Images) +0 Daryl Hannah (Foto: Getty Images) Galerija

Neil Young i Daryl Hannah u tajnosti su rekli jedno drugome "da" nakon četiri godine veze.

Legendarni pjevač i tekstopisac Neil Young i glumica Daryl Hannah vjenčali su se u tajnosti u Kaliforniji proteklog vikenda.

Pogledaj i ovo Daryl Hannah - 3 Nismo je dugo vidjeli! Nekad su je zvali boginjom ljepote, a evo koliko se promijenila tijekom godina i zbog čega je sada razočarala javnost!

Ceremonija je održana u uskom krugu obitelji i prijatelja na Neilovoj jahti u blizini otočja San Juan.

Vijest je potvrdio gitarist Mark Miller koji im je javno čestitao putem svog Facebook profila, isto kao i administrator pjevačeva bloga.

Neil Young i Daryl Hannah (Foto: Getty Images) Neil Young i Daryl Hannah (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

57-godišnja Hannahl i 72-godišnji Neil u vezi su navodno od 2014. godine, nakon Neilova razvoda od supruge Pegi Young s kojom je bio u braku preko 36 godina. Njihova je veza od samih početaka bila u središtu pozornosti i česta tema u medijima.

"Nismo na to obraćali pažnju. Nije važno i nije nas briga. Nitko ne zna što se zapravo dogodilo. A ako i znaju o čemu pričaju, i dalje nas nije briga ali sretni smo zbog njih. Važni smo Hannah i ja, a ne mediji", izjavio je svojevremeno Neil.

Neil Young (Foto: Getty Images) Neil Young (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Neil se ove godine pojavio u filmu "Paradox" čija je producentica upravo Hannah. Čini se kako je u sedamdestima otvorio novo poglavlje u životu. Objavio je šest albuma u posljednje četiri godine, dva s novim bendom.

Daryl Hannah (Foto: Getty Images) Daryl Hannah (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Hannah se još uvijek bavi glumom, dobiva uloge u serijama i filmovima, a uz to je i društveno angažirana i poznata je aktivistica što se tiče javnih pitanja i problema pa je nekoliko puta sudjelovala i na prosvjedima ispred Bijele kuće u Washingtonu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene