Domaći hit broj 1

Tri tjedna na vrhu - 'Tako rijetko si tu'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ivana Radovniković je i treći tjedan zaredom na 1. mjestu službene nacionalne top liste HRTOP40

Rijetko se događa da Ivana Radovniković ostane bez teksta ali to se ipak dogodilo.

Pogledaj i ovo Ivana Radovniković - 3 evo kako izgleda danas Karijeru joj je lansirao prvi hrvatski talent show, na neko se vrijeme povukla sa scene, a vratila se još jača nego prije!

Primivši informaciju kako je njezina hit pjesma 'Tako rijetko si tu' i treći tjedan zaredom na 1. mjestu službene nacionalne top liste HRTOP40, Ivana je, ne suzdržavši oduševljenje samo uspjela reći: 'Jeeeee!!!'

'Kada su mi prvi puta javili da je pjesma 'Tako rijetko si tu' na 1. mjestu HRTOP40 bila sam oduševljena. Nadala sam se tome jer slušatelji stvarno vole tu pjesmu. Kada sam drugi tjedan primila istu informaciju bila sam presretna jer je to bila potvrda prvom tjednu i dokaz da je pjesma zaslužno došla na 1. mjestu. A sada kada je pjesma i treći tjedan zaredom na 1. mjestu, mogu samo reći - jeeeeeee. Pozivam sve još jednom da nam se ovaj četvrtak, 21.03.2013., pridruže na velikoj promociji spota za hit pjesmu, u Cineplexx Centar Kaptol, u 19:30. Jer ovo mi je sigurno jedna od najslađih promocija u karijeri, a i prva u kinu', poručila je Ivana.

Na službenoj top listi HR Top 40 nalazi se i Severina s 'Dobrodošao u klub' na drugom mjestu, zatim Toni Cetinski s 'Usne ledene', Colonia 'Crne nikad ne laže' i Lea Dekleva 'Gdje ne vidiš očima'.

>> 'Svoj ljubavni život preslikala sam na spot!'

Pjesma Ivane Radovniković od početka objavljivanja našla se na izvrsnom 2. mjestu nacionalne top liste, gdje je nekoliko tjedana držala tu čvrstu poziciju, nakon toga pjesma je zauzela 1. mjesto i već treći tjedan ne silazi sa postolja. Veliki je to kompliment ovoj izvođači koja od početka svoje karijere niže uspjehe, isključivo svojim radom i talentom. Nakon dva studijska albuma i jednog maxi singla, Ivana se od početka godine nalazi u studiu gdje snima nove pjesme te sprema album koji bi u izdanju Dallas recordsa trebala objaviti tijekom ove godine.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene