Buran ljubavni život

Evo koga je sve ljubio: Prije žene svojih snova, princ Harry je izlazio s mnogim djevojkama

Princ Harry (FOTO: Getty) Princ Harry (FOTO: Getty) 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Ellie Goulding i Princ Harry (FOTO: Getty) Florence Brudenell Bruce (FOTO: Getty) Chelsy Davy i princ Harry (FOTO: Getty) Cressida Bonas (FOTO: Getty) Mollie King (FOTO: Getty) Caroline Flack (FOTO: Getty) Natalie Pinkham (FOTO: Getty) Astrid Harbord (FOTO: Getty) Cassie Sumner (FOTO: Getty) Camilla Romestrand (FOTO: Getty) +0 Princ Harry (FOTO: Getty) Galerija

Princ Harry uskoro uplovljava u bračnu luku s Meghan Markle, no njegov su život obilježile brojne žene.

Princ Harry oduvijek je bio popularan među ženama. Kako i ne bi kada nosi titulu princa, no mnogim ženama svidjela se i njegova pomalo ''zločesta narav''. Mali od skandala tako je često zapinjao za oko brojnim djevojkama, a on je birao kako je želio. Među njima su glumice, manekenke, pop zvijezde ali i obične nepoznate djevojke.

Pogledaj i ovo showbuzz Bio je zavodnik Princ Harry na sestričninom vjenčanju morao je gledati 3 bivše cure koje nisu skidale osmijehe s lica

Princ Harry (FOTO: Getty) Princ Harry (FOTO: Getty)

Ellie Goulding

Primc Harry nikada nije potvrdio da je bio s pjevačicom Ellie Goulding. Navodno su uhvaćeni kako se ljube i tada su krenula šuškanja o njihovoj ljubavi, no pjevačica je to demantirala.

Ellie Goulding i Princ Harry (FOTO: Getty) Ellie Goulding i Princ Harry (FOTO: Getty)

Florence Brudenell Bruce

Harry je ljubio i manekenku Florence Brudenell Bruce. Harry je tada bio pilot u britanskoj vojsci, a njihova je veza bila kratka. Ona se kasnije udala za jednog bankara.

Florence Brudenell Bruce (FOTO: Getty) Florence Brudenell Bruce (FOTO: Getty)

Chelsy Davy

Princ je još u školi upoznao Chelsy Davy. Par je često prekidao no njihov se odnos protezao kroz šest godina. Česti prekidi na kraju su rezultirali konačnim. Chalsy je radila kao odvjetnica, a kasnije se posvetila izradi nakita.

Chelsy Davy i princ Harry (FOTO: Getty) Chelsy Davy i princ Harry (FOTO: Getty)

Cressida Bonas

Princ Harry bio je u vezi i s Cressidom Bonas. Mnogi su mislili kako će se princ upravo za nju oženiti, no njoj se taj odnos nije svidio budući da joj je smetao interes javnosti. Prekinuli su, a ona je krenula graditi svoju glumačku karijeru.

Cressida Bonas (FOTO: Getty) Cressida Bonas (FOTO: Getty)

Mollie King

Ultra prekid svakako je onaj s Mollie King, pjevačicom grupe The Saturdays. Naime ona je novinarima otkrila da je izašla s Harryjem na piće zbog čega se princ naljutio te odmah prekinuo s njom.

Mollie King (FOTO: Getty) Mollie King (FOTO: Getty)

Caroline Flack

Od javnosti se skrivala i veza s TV voditeljicom Caroline Flack. Upoznali su se preko zajedničkih prijatelja, a svoju su ljubav skrivali od očiju javnosti. Voditeljica je na kraju otkrila da su prekinuli tek kada je javnost saznala za njih. Do tada je veza bila blistava.

Caroline Flack (FOTO: Getty) Caroline Flack (FOTO: Getty)

Natalie Pinkham

Nikad nije potvrđeno, no Harry je navodno ljubio i TV voditeljicu Natalie Pinkham. Nakon prekida uspjeli su ostati prijatelji, a Natalie je našla novog dečka nakon čega se i udala.

Natalie Pinkham (FOTO: Getty) Natalie Pinkham (FOTO: Getty)

Astrid Harbord

Princ Harry uhvaćen je s Astrid Harbord. Naime, ona je prijateljica Kate Middleton i često su viđani zajedno no veza također nikada nije potvrđena.

Astrid Harbord (FOTO: Getty) Astrid Harbord (FOTO: Getty)

Cassie Sumner

Prilično veliki šok uslijedio je kada je manekenka Cassie Sumner kazala kako je s princom imala aferu na jednu noć. On je tada imao tek 19 godina, a noć je bila prilično strastvena. Manekenka je tvrdila da su bili zajedno dok Harry to nikada nije potvrdio.

Cassie Sumner (FOTO: Getty) Cassie Sumner (FOTO: Getty)

Camilla Romestrand

Norveška pjevačica Camilla Romestrand isto je navodno zavela Harryja. Hvalila se prijateljicama kako su skupa proveli noć te kako joj je princ nosio doručak u krevet. Na njezinu žalost, princ nikada nije potvrdio njezine riječi.

Camilla Romestrand (FOTO: Getty) Camilla Romestrand (FOTO: Getty)

Nova TV gledateljima priprema veliki prijenos jednog od najiščekivanijih događanja godine – kraljevsko vjenčanje princa Harryja i Megan Markle koji će 19. svibnja sudbonosno da izreći u kapeli sv. Georgea u Windsoru. U posebnoj emisiji, iz kraljevski opremljenog studija, gledatelji će tijekom više od tri sata emisije moći izravno pratiti tijek vjenčanja, atmosferu s lokacije, ali i čuti zanimljive analize gostiju. S njima će u studiju razgovarati voditelji Valentina Baus i Dorijan Elezović kojemu je, nakon vjenčanja princa Williama i Kate, ovo drugo kraljevsko vjenčanje koje će popratiti u voditeljskoj ulozi. S lokacije vjenčanja najsvježije će informacije donositi novinarka Barbara Štrbac, a emisiju će uređivati iskusna urednica Ivana Ivančić.

Urednica portala Showbuzz.hr Mirjana Filipović izvještavati će uživo iz Windsora, gdje će se princ Harry i Meghan Markle zavjetovati na vječnu ljubav. Kao iskusna urednica i novinarka Mirjana će čitateljima uživo približiti atmosferu s jednog od najvažnijih showbizz događaja godine.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene