Ne može prežaliti

Shrvani brat Paula Walkera: 'Priznao je da mi zavidi'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Mlađi brat preminulog glumca Paula Walkera priznao je kako će mu trebati dugo vremena da se pomiri s činjenicom kako njegovog voljenog brata više nema.

Brat preminulog glumca Paula Walkera ne može se pomiriti s njegovom smrću i 'još uvijek ne može shvatiti da se to stvarno dogodilo'.

Pogledaj i ovo Meadow Walker Priznala je Kći preminulog Paula Walkera podijelila svoju priču o pobačaju: ''Duboka nepravda pogađa žene...''

25-godišnji Cody priznao je kako će mu trebati dugo vremena da se pomiri s činjenicom kako njegovog brata više nema.

Objavio fotografije Paula Walkera iz mladenačkih dana!

'Još uvijek ne mogu pojmiti da se to stvarno dogodilo jer, dok je radio u filmskoj industriji, znalo bi proći tri, četiri pa čak i šest mjeseci da ne vidi svoju obitelj zbog snimanja filma. Naša jedina interakcija bili su telefonski pozivi. Imam osjećaj da je i sada tako, trebat će mi vremena da se priviknem da ga stvarno više nema', rekao je Cody.

'Znao mi je reći kako mi zavidi jer još uvijek imam svoju anonimnost. Žalio se kako ne može otići u kino i pogledati film kao svi ostali normalni ljudi. Rekao mi je - Ti barem još uvijek imaš to, buraz'. Bilo je smiješno čuti to iz njegovih usta', dodao je utučeni brat.

U međuvremenu, Cody i Caleb pristali su pomoći prilikom snimanja posljednjih scena filma 'Fast & Furious 7', koje njihov preminuli brat nije stigao snimiti, a film bi trebao doći u kina 10. travnja 2015.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene