(Ne)pravi mirakul

Makedonac na 3 minute postao Gibonni

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Srpska inačica zabavnog showa 'Tvoje lice zvuči poznato' ušla je u svoju treću sezonu, a tijekom prve večeri pridružio im se i 'Gibonni'.

Počela je treća sezona srpske verzije zabavne emisije 'Tvoje lice zvuči poznato'. Poznata srpska lica prvu večer su se preobrazila u slavne pjevače i pjevačice, od Jennifer Lopez i Davida Bowieja do Alena Islamovića i Gibonnija. Dok mi čekamo da počne treća sezona hrvatskoG TLZP-a, prisjetite se najboljih trenutka od prošle godine.

Pogledaj i ovo Goran Navojec, Minea i Marija Kolb kao Dua Lipa, TLZP jedva dočekao! Goran Navojec nije propustio priliku za komentar koji je sve nasmijao: "Lipa nam je donijela puno radosti!"

Popularnom makedonskom pjevaču, koji je nastupao i na Eurosongu prošle godine, Danielu Kajmakoskom pripala je pjesma 'Mirakul' hrvatskog pjevača Gibonnija. Za svoj prvi zadatak rekao je kako je 'bilo teško snaći se u ulozi Gibonnija'. Cijeli outfit je bio klasični Gibonni, ali samo pjevanje mladog pjevača je variralo.

Prvu večer kao pobjednik je slavio srpski pjevač Nikola Rokvić koji se na pozornici pojavio kao makedonska pjevačica Kaliopi, a u sljedećoj večeri za zadatak je dobio postati svoj otac, pjevač Marinko Rokvić!
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene