gdje ga je skrivao?

Filip je pravi zavodnik! Sin legendarnog glumca raspametio nježniji spol

Branko Đurić Đuro i Filip Đurić (Foto: Facebook) Branko Đurić Đuro i Filip Đurić (Foto: Facebook) Facebook 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Branko Đurić Đuro i Filip Đurić (Foto: Facebook) Galerija

Filip Đurić zaljubljenik je u fotografiju i apsolutni zavodnik. Sin je legendarnog glumca Branka Đurića Đure.

Sin čuvenog glumca Branka Đurića Đure, Filip Đurić, naprosto je oduševio ženski dio populacije. Naime, Filip je 25-godišnjak koji je zaljubljen u fotografiju i apsolutni zavodnik.

Pogledaj i ovo Branko Đurić i Tanja Ribič ''Moja princeza!'' Branko Đurić podijelio je nostalgičnu fotografiju s kćeri koja je nastala prije 18 godina, a imao je i poseban povod!

Okušao se i u ulozi glumca, pa se tako sa samo 11 godina pojavio u slovenskom filmu "Na planincah". No gluma ga je vrlo brzo prestala zanimati budući da je fotografija postala njegova strast.

Filipa je Đuro dobio u prvom braku sa Nevenom Đurić tako je ovaj fatalni mladić odrastao u Sarajevu sa majkom, a prije nekoliko godina preselio se u Ljubljanu zbog studija fotografije. Tamo živi s ocem, njegovom suprugom Tanjom Ribič, te polusestrama Zalom i Elom

 

A post shared by Filip Đurić (@filadendron) on


 

A post shared by Filip Đurić (@filadendron) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene