Poslušajte

Europa kao 'tvornica' boy bendova: SVI hitovi koje smo slušali!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kako je Hrvatska na vratima Europske unije, vrijeme je da naučite kojim to 'adutima' Europa zapravo raspolaže!

Gotovo svatko od nas je u svojim tinejdžerskim godinama obožavao jedan boy bend, a djevojčice posebno. Uvijek je od njih četvorice ili petorice postojao jedan 'poseban' koji je imao glas anđela, šarm vragolana i stas 'Apolona'.

Pogledaj i ovo showbuzz Nećete vjerovati GROZNI SU 5 najgorih pop senzacija ikad

No, jeste li znali da su vam neki od njih (danas) bliže nego što ste mislili? Da, oni dolaze iz Europe, a koji su to najbolji boy bendovi koji su nastali u Europi, pogledajte u našoj top listi!

 >> I Europa svoj adute ima – filmovi koji su osvojili i Hollywood!

1. Take That

Na prvo mjesto smo definitivno morali staviti Take That iz koje se 'rodio' legendarni Robbie Williams. Iako je Robbie davno prerastao ono što je Take That stvarao, dečki su svoju karijeru uspješno nastavili i bez njega. Nastali su u Manchesteru 1989. godine.

2. Blue

Engleski r&b boy bend nastao je 2000. godine, a Antony Costa, Duncan James, Lee Ryan i Simon Webbe svojim glasovima obarali su curice s nogu. Skupa su svirali do 2005. godine, a onda su se ponovno okupili 2009. godine. Još uvijek sviraju.

3. Westlife

Boy bend koji je nastao u Irskoj inspiriran je, naravno, grupom U2. No, vrlo brzo su se odmaknuli od tog zvuka i prilgodili se pop tržištu. Kian Egan, Mark Feehily, Shane Filan, Nicky Byrne i Brian McFadden svojim irskim naglaskom obarali su cure s nogu od 1999. pa sve do 2012. godine.

4. Boyzone

Boyzone je još jedan bend iz Irske. Nastali su 1993. godine no razišli su se 17 godina kasnije. Ponovno su počeli svirati tijekom 2008. godine, a definitivno najpoznatiji zavodnik iz grupe je Ronan Keating koji je ostvario i solidnu solo karijeru.

5. McFly

Tom Fletcher, Danny Jones, Dougie Poynter i Harry Judd predstavljaju se kao pop punk iz Engleske, ali ono što sviraju zapravo je pop za tinejdžere. Ipak, da su pronašli uspješan recept dokazuje i prašina koja se diže oko njih te roj posjetitelja na kocertima. Zajedno sviraju od 2003. godine.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene