'Larin izbor'

Aisha se udaje za muškarca kojeg nije nikad ni upoznala iako voli Dinka!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dinko cvate od sreće kada mu Aisha indirektno prizna da je zaljubljena u njega...

Abdulah je čvrsto odlučio udati Aishu. Unatoč protivljenju sa svih strana, od Jakova pa do Iman, ostaje pri svojoj odluci. Upoznaje Aishu sa njenim budućim mužem, Ibrahimom.

>> Nestao je maleni David!

Pogledaj i ovo showbuzz Drama se nastavlja 'Larin izbor': Leon je prevario Karmen!

Dinko se osjeća očajno zbog čitave situacije, nije znao da će ići tako daleko. Pokušava pomoći Aishi, ali bezuspješno. Ona je odlučila učiniti što joj otac kaže. Iman je pak posjetila Karmen koja joj je prorekla izdaju i nesretnu ljubav. Čovjek kojeg ona voli, ne voli nju. Iman to potrese, ali shvaća da zaista ne može pobjeći od osjećaja koje gaji prema Nikši.

Nikša je očajan, jer već neko vrijeme ne dolazi do nikakvih informacija o Karmen. Nela nagovara Laru da zatraži od Leile da iz Lucijanovog stana pronađe dokaz da mu je Šimun otac. Smatra da je najmanje rizično da Leila to učini, jer je vidjela kao je Lucijanu do nje stalo. Lara isprva odbija, ali na kraju ipak odlazi prijateljici.

Leilu zgrane njen zahtjev, ali ipak na koncu pristane učiniti sve da im pomogne vratiti Jakova i Dinka. Laru mori grižnja savjesti nakon što Leila pristane nabaviti dokaze od Lucijana. Nela ju tješi, no Lara je i dalje rastrgana. Za to vrijeme, Leila dolazi kod Lucijana koji je očito sve slabiji na nju.

Leila laže Lucijanu da Dinko dolazi u Split idući tjedan kako bi pridobila njegovo povjerenje. Lucijan pokazuje Leili Šimunova pisma, jedini dokaz njegovog očinstva. Leila pokuša ukrasti jedno pismo. Dinko cvate od sreće kada mu Aisha indirektno prizna da je zaljubljena u njega.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene