Svestrani mladić

Kad nije u polju, najradije zapjeva: Najbolji mladi poljoprivrednik u Hrvatskoj snimio je duhovnu pjesmu!

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Zvonimir Kalić - 1 In Magazin: Zvonimir Kalić - 2 In Magazin: Zvonimir Kalić - 3 In Magazin: Zvonimir Kalić - 4 In Magazin: Zvonimir Kalić - 5 In Magazin: Zvonimir Kalić - 6 In Magazin: Zvonimir Kalić - 7 +0 In Magazin: Zvonimir Kalić - 8 Galerija

Glavni akter iduće priče prije 3 godine proglašen je najboljim mladim poljoprivredinkom u Hrvatskoj. Po struci je magistar međunarodnih odnosa, a uz sve to bavi se i pjevanjem. Kad nije u radovima na polju, Zvonimir Kalić najradije zapjeva, i to duhovnu glazbu.

"Zapjevaj Gospodinu" pjesma je koju je mladi pjevač duhovne glazbe Zvonimir Kalić objavio na Uskrs i oduševio publiku porukom pjesme.

Pogledaj i ovo Nina Badrić Za pamćenje! Naše zvijezde nisu htjele propustiti vjerski spektakl, pogledajte tko se pridružio molitivi i duhovnim pjesmama, predvodila ih velika diva!

''Ta pjesma je poruka nade, radosti, veselja, ali i velike zahvale za sve što primamo danas u životu, a to je kroz Božji blagoslov'', kaže. 

Videospot za ovu pjesmu snimljen je u Đakovu te u Svetištu Božjeg Milosrđa Ovčara, a svaki put kad Zvonimir pjeva duhovnu glazbu osjeća isto.

''Doživio sam kroz život puno Božjeg blagoslova i zapravo njemu posvećujem sve svoje uspjehe što sam postigao, osjećam se radno, ispunjeno želim čovjeku prenijeti tu emociju koju doživljavam kroz pjesmu na slušatelja, gledatelja da i oni to osjete'', kaže. 

Nastupao je i na brojnim festivalima duhovne glazbe.

''Proputovali smo bend i ja cijelu Hrvatsku od Iloka do Dubrovnika,  nema gdje nismo bili i slavili Boga'', kaže. 

Kad ne pjeva, ovaj Slavonac bavi se poljoprivredom.

''Ja sam taj koji sam odlučio ostati, boriti se, stvarati i prikazati da sam slika i prilika mnogim obiteljima koje su možda potražile mogućnost van Hrvatske da se u Hrvatskoj može raditi, stvarati, da se može živjeti. Nećemo se seliti iz Hrvatske nego ćemo ostati tu i boriti se na svojoj slavonskoj grudi'', dodao je. 

Na toj slavonskoj grudi s obitelji se bavi uzgojem industrijske konoplje i ništa mu teško ne pada.

''Pomažem obitelji i u polju i u preradi, ali jednako kontroliram društvene mreže, vodim sve papire prisutan sam među medijima, promoviram sve ovo što radimo. Poljoprivreda je izazovno područje jer je to tvornica pod otvorenim nebom pa smo svjesni da su tu prisutne određene prilike ili neprilike'', kaže. 

Sudjelovao je i u projektu Nove TV "Startaj Hrvatska" koji mu je, kaže, donio mnogo toga.

''Predobru edukaciju, neke stvari koje nisam znao sam ipak naučio kroz projekt, plasman i priliku za boljim tržištem'', kaže. 

A sve blagodati ulja i drugih proizvoda od konoplje teško je sažeti u nekoliko rečenica.

''Izvor snage i energije jako je dobar antioksidans, čak je super antidepresiv, konopljimo ulje je super koristiti kao dodatak u prehrani pa time pogodno djeluje na živčani sustav, krvožilni sustav, probavni, zdravo je za kosu, kožu'', kažu. 

Ovaj magistar međunarodnih odnosa i diplomacije za sve što radi, kad je poljoprivreda u pitanju, višestruko je nagrađivan.

''2019. godine sam proglašen za najboljeg mladog hrvatskog poljoprivrednika, potom 2020. trećeplasirani najbolji europski poljoprivrednik u proizvodnji ekološke hrane, potom godinu kasnije smo dobili nagradu za ambasadora ekološke hrane'', otkrio je. 

Ekološka hrana, posao pod vedrim nebom, duhovna glazba - sve su to razlozi zbog kojih ovaj mladić ne skida osmijeh s lica.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene