neizmjerno je ponosan!

Zlatko Pejaković broji 55 godina karijere, no mirovina mu ne pada na pamet, a evo što ga danas najviše veseli!

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Zlatko Pejaković - 4 Zlatko Pejaković - 3 Zlatko Pejaković - 2 Zlatko Pejaković - 1 Zlatko Pejaković Jasmin Stavros, Mladen Grdović i Zlatko Pejaković Jasmin Stavros, Mladen Grdović i Zlatko Pejaković Zlatko Pejaković Jasmin Stavros, Zlatko Pejaković i Mladen Grdović Jasmin Stavros, Zlatko Pejaković i Mladen Grdović +18 Zlatko Pejaković Galerija

Zlatko Pejaković broji 55 godina karijere, no mirovina mu ne pada na pamet. Objavio je nove pjesme, priprema dva nova albuma i koncertni mu je raspored pun. Najviše ga vesele videopozivi s dvogodišnjom unučicom Klarom koja živi u Mariboru i koja sad već zna da neće krenuiti djedovim glazbenim stopama, nego ide u manekenke. Pejaković je detalje ispričao Davoru Gariću za In magazin!

U svojoj novoj pjesmi Zlatko Pejaković se vraća u rodni kraj. ''Moja Slavonijo'' mami emocije vezane uz njegov život u ravnici.

''O žitnim poljima i o sjećanjima prelijepim i mogu reći da je to jedna od dirljivijih pjesama koje sam otpjevao u svom životu'', govori Zlatko koji se ovim tekstom nekako vratio u svoju mladost. 

''Mladost je bila najljepša i to u Osijeku u jednom gradu, gradiću, ajmo tako reći, u gradu koji je imao sve. Imao je privredu, imao je poljoprivredu, glavni grad poljoprivrede u bivšoj državi, a danas su to puste kale, kao što bi rekli Dalmatinci, puste kale, sve pusto. Ne znam kako će se to završiti, osim IT-evaca koji čine veliku i dobru stvar, tako da ajde, još mi se nije nada ugasila'', govori Zlatko. 

Pogledaj i ovo Zdravko Čolić Neke i u nesvijest padaju Koliko su daleko spremne ići obožavateljice naših zvijezda? Upadaju preko balkona u hotelsku sobu, krše automobile, a zbog njih i policija intervenira!

A kakav je osjećaj kad sve generacije znaju njegove pjesme?

Velike riječi si iskazao sada i to mi je drago što misliš to i što to postoji, ja znam da to postoji, postoji i ona uzrečica, kaže ''Tko je večeras tamo na trgu?'' A oni kažu ''Pa naš Zlatko!'' To je puno! To je puno, to je ja mislim i najviše!'', govori Zlatko. 

Pejaković je, uz 55 godina karijere, najponosniji i na ulogu djeda.

''Pazi Klara ima skoro dvije godine. Ona drži naočale, ima šešire, ima haljinice, ima sve i ona ti ovako ide kroz kuću, to je nevjerojatno, to ili se rodiš tako ili se ne rodiš, ona će biti makeken i gotovo. Pa normalno da sam ponosan! Kad se vidimo linkom, onda ona priča ono što zna, ono što ne zna priča svojim jezikom, tako da je super je, super je'', priča Zlatko. 

A ovaj zabavljač s respektabilnom karijerom ne staje. Priprema dva nova albuma, a njegov je koncertni raspored pun.

''Prije neki dan sam imao otpjevati samo 14 pjesama? Najteže mi je bilo to odabrati, najteže u životu, ja nisam znao koje dijete da bacim a koje da zadržim! I zato ne bih imao šta više reći osim ''Ljubi vas slatko, Pejaković Zlatko!'', poručio je naš legendarni pjevač za kraj. 

InMagazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +14 Maja Šuput i Igor Mešin - 3 Celebrity Šuput podijelila preslatki prizor koji je dočeka kad uđe u stan: "Ništa na kugli zemaljskoj ne može zamijeniti taj tren"

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Mario Balotelli i Francesca Monti - 4 Mario Balotelli i Francesca Monti - 2 Mario Balotelli i Francesca Monti - 3 Mario Balotelli i Francesca Monti - 1 +8 Mario Balotelli - 3 Celebrity Zločesti dečko nogometa ljubio je i sinjsku manekenku, a nakon sreće zbog zaruka već je uhvaćen s drugom bujnom ljepoticom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene