Nezaboravno iskustvo

Željko Bebek otkrio kako mu je bilo na audijenciji kod Pape Franje: "Ako netko misli da mu se neke stvari u životu neće desiti, neka bude strpljiv"

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Željko Bebek - 7 In Magazin: Željko Bebek - 6 In Magazin: Željko Bebek - 5 In Magazin: Željko Bebek - 4 In Magazin: Željko Bebek - 3 In Magazin: Željko Bebek - 2 In Magazin: Željko Bebek - 1 Željko i Ružica Bebek - 7 Željko Bebek - 6 Željko Bebek - 5 +21 In Magazin: Željko Bebek Galerija

Željko Bebek velikom je turnejom proslavio 50 godina rada, a za sljedeću godinu najavljuje još veću povodom svojeg 80. rođendana. Kaže da se osjeća kao mladić, u naponu snage i energije, a o mirovini ne razmišlja. Sve to može zahvaliti svojoj 34 godine mlađoj supruzi Ružici. Bebek je Davoru Gariću otkrio i dojmove s audijencije kod pape Franje.

Hrapavi glas ovog karizmatika odzvanja eterom već 50 godina, a turneja kojom Željko Bebek slavi pet desetljeća rada u punom je jeku.

"Ja sam odustao od penzije još kad sam napustio fakultet. Znao sam da neću zavrijediti nikakvu državnu penziju pa sam se cijeli život pripremao da starost i što dublju starost pokušam ostvariti svoje dječačke snove, a to je život na pozornici", priznao je Željko.

Mnogi ne znaju da će Bebek sljedeće godine proslaviti 80. rođendan.

"Nikad se ne osjećam tako staro. Iako uvijek volim reći točno koliko mi je godina, nikad nisam smanjivao. Iako mi je godilo da spadam u te ljude koji imaju sreće da imaju zdravlja i energiju koja te zadivljuje kad imaš 60, a kamoli 80 godina. Ja se osjećam mlado, snažno, pun energije i zato su moji koncerti i danas slični ili isti kao oni s početka karijere", pojasnio je.

Mladolik duh može zahvaliti i svojoj boljoj polovici. S Ružicom živi drugu mladost.

"Moram priznati da je ona odredila moj život u trenutku kad smo se povezali i kad smo se upoznali. Ona daje jedan krasan ritam koji mogu pratiti, a u kojem ona jako pomaže. Dosta je mlađa od mene, to se već zna, ali nama je život kao i onaj prvi naš zajednički dan i moram priznati da iz dana u dan, iz mjeseca u mjesec, jedno drugom ponavljamo da se u odnosu na prethodnih 25 godina ništa nije promijenilo", pohvalio se Željko.

Romantike u njihovu braku ne nedostaje, a proslava najvažnije godišnjice se ne propušta.

"Najljepši praznik u svakoj godini nam je 6.4., to je dan kad smo se vjenčali u Dubrovniku, ako baš nije koncertni, provodimo na nekom lijepom putovanju u ona mjesta koja ne idem profesionalno. Zadnje tri godine smo bili prvo u Lisabonu, pa onda u Parizu, ove smo godine bili u Rimu. Čak smo imali priliku biti i na audijenciji kod Pape Franje.
Bilo je sjajno! Nezaboravno. I ako netko misli da mu se neke stvari u životu neće desiti, neka bude strpljiv, uvijek se nešto desi iznova lijepo i da ti razloga da budeš dobar čovjek", poručio je Željko.

Otkrio je i je li mu Papa Franjo poručio nešto posebno dok su se družili tamo.

"Ništa posebno, bila je dovoljna njegova ruka. Veliko je ushićenje bilo, posebno što je bilo uskrsno vrijeme pa je bilo puno ljudi iz Hrvatske", rekao je Željko.

Bebek ove godine nastupa diljem Europe, a na jesen ga čekaju turneje Amerikom, Kanadom i Australijom.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Declan Rice i Lauren Fryer - 12 Declan Rice i Lauren Fryer - 10 Declan Rice i Lauren Fryer - 11 Declan Rice i Lauren Fryer - 9 +14 Declan Rice i Lauren Fryer - 8 Celebrity Mladi nogometaš i njegova djevojka atipičan su nogometni par, a zbog zlih komentara na izgled koje ona dobiva stao joj je u obranu i odbrusio hejterima!

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Christina Hendricks - 7 Christina Hendricks - 6 Christina Hendricks - 5 Christina Hendricks - 8 +29 Christina Hendricks - 9 Celebrity Vlasnica najbujnijeg dekoltea drugi je put stala pred oltar, a njena svadba od tri dana bila je sve samo ne obična!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene