Novi trend

Dosta joj je vjenčanja, no nije mogla reći 'ne'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Iako Hrvatice još uvijek preferiraju tradicionalnu bijelu, stručnjaci otkrivaju da bi te boje vjenčanica za godinu dana mogle i kod nas postati apsolutni hit.

Kakvi su trendovi kad su u pitanju vjenčano prstenje, make-up ili cvjetne dekoracije, iz prve je ruke doznala ekipa inMagazina koja je posjetila peti sajam vjenčanja Wedding Expo.

Pogledaj i ovo Ivana Ergić povukla se iz javnosti Sjećate se Ivane Ergić? Prije 16 godina proglašena je najljepšom Hrvaticom, a sada je opet u fokusu zbog lijepih vijesti!

'Kao novi trendovi za vjenčanice su se pokazale haljine u nježno pastelnim roza bojama, svjetlo svjetlo baby plava i aktualna je jedna fina nijansa puder boje, bež više', kaže organizatorica organizatorica Wedding Expoa Dea Olup.

Bivša Missica Ivana Ergić danas iznajmljuje ležaljke na plaži

S vjenčanicama u boji problema nema bivša Miss Hrvatske Ivana Ergić koja je pokazala da idealan spoj ženstvenosti, senzualnosti i romantike leži u crvenoj boji. 'Komentiram stalno da mi je više dosta vjenčanja, vjenčanica. Sada mi je već svaka ista i onako baš mi je preko glave. Danas me potrefi da nosim crvenu pa sam rekla ako se jednom budem udavala i ako budem nosila vjenčanicu da će biti baš tako crvena ili ljubičasta', kaže bivša miss.

Kako je bilo, pogledajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene