Tajči dijeli savjete

'Mladom čovjeku na tom putu se lako izgubiti, što se meni dogodilo'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Tajči je ponovno u Hrvatskoj. Iako će njezin posjet trajati kratko, iskoristit će ga za koncert u Opatiji, ali i promociju svojeg novog internetskog showa.

U tjedan dana u Hrvatskoj, još uvijek u medijima rado viđena Tajči, priredila je brojna iznenađenja. Jedno od njih je i izvedba pjesme 'Hajde da ludujemo' u duetu. Od ovog hita prošlo je više od 20 godina.

Pogledaj i ovo showbuzz Domaća teen zvijezda VIDEO Kad se mladi pjevač spustio među djevojke - potekle su čak i suze!

Tajči jedan na jedan - iskreno, detaljno i bez 'retuširanja'!

No, Tajči ga rado i dalje pjeva na svojim koncertima jer zrači pozitivnom energijom, što savršeno odgovara njezinu karakteru. Ipak, u 2014. godini, pjesma je doživjela veliku promjenu. Narančasta haljina zamijenjena je kostimom, a za mikrofonom se umjesto Tajči našla druga pjevačka nada. Naime, fasciniran nekadašnjim uspjehom i zaraznim Tajčinim pjesmama, Endi Schroeter odlučio je obraditi ovaj svevremenski hit.

'Na svakom mom koncertu , baš svakome, publika najbolje reagira na Hajde da ludujemo i ja se nadam da sam uspio unijeti sebe i cijelu energiju u tu pjesmu', rekao je Endi.

A poučena vlastitim iskustvom, ova pjevačica ima mnogo toga za reći još neiskusnom Endiju: 'Da mora biti svoj, da mora sagradit sebe kao osobu, umjetnik. I dalje ulagati trud. Na tom je putu... Mladom čovjeku na tom putu se lako izgubiti, što se meni dogodilo'.

Tajči je svoj put, dobro je poznato, pronašla daleko izvan granica Hrvatske. Američki san živi sa suprugom i trojicom sinova koji su joj najveće veselje. Uz njih je ispunjavaju i glazba te novi internetski show 'Utorkom s Tajči'

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene