Lijepa priča

Naša poznata glumica već neko vrijeme volontira u domu za starije i nemoćne: "Dobivam više nego što dajem"

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Lončarić - 2 Sandra Lončarić - 1 Sandra Lončarić Sandra Lončarić Sandra Lončarić Sandra Lončarić - 3 Sandra Lončarić - 1 Sandra Lončarić - 2 Sandra Lončarić - 3 +0 Sandra Lončarić - 4 Galerija

Korisnici doma u Osijeku uživaju dok im Sandra Lončarić čita i recitira, a neki od njih su počeli pisati pjesme. Kako izgledaju susreti naše proslavljene glumice i umirovljenika, zna Darija Walter.

Glumica Sandra Lončarić iza sebe ima čitav niz uloga u kazalištu, na filmu i televiziji. Ova osječka glumica postala je najmlađa nacionalna prvakinja drame što je najveće priznanje koje glumac može dobiti.

Pogledaj i ovo In Magazin: Vinko Čemeraš - 6 Već ima i svoj mural! Godinama je izbjegavao Doru, a onda se prijavio i postao njezino najveće iznenađenje: "Bilo je u tom trenutku nestvarno''

"Da, dosta toga je iza mene. Dosta tih uloga, ali kažem ja sam tek na početku i na pola puta i čeka me još puno toga i veselim se svakom novom izazovu, glumačkom naravno, a i u životu. Volim izazove", priznala je Sandra.

Uz sve svoje obveze, Sandra je pronašla slobodno vrijeme kako bi volontirala. Želja joj je bila dati svoj doprinos zajednici. Upravo zbog toga već osmi mjeseci korisnici doma za starije i nemoćne u Osijeku uživaju u Sandrinom društvu.

"Dobivam više nego što dajem jer tu zahvalnost koju poslije svih tih mojih posjeta njima, to zaista ne mogu kupiti nikakvi novci", kaže Sandra.

Korisnici su posebno sretni kad im Sandra glumi. Mnogi ju poznaju s televizijskih ekrana, a neki iz kazališta. Često joj znaju predložiti koje ulomke žele čuti i ponovno doživjeti.
Ispočetka je izvodila monodrame i čitala pripovijetke, a sada zna čitati i njihove pjesme.

Posjeti Sandre Lončarić mnogo znače korisnicima Doma. Osjećaju se ugodno u Sandrinom društvu i nakon zajedničkih susreta sve je nekako lakše i radosnije. Iako kao djevojčica nije sanjala da postane glumica, prilika se pružila u srednjoj školi. Poziv na audiciju na Akademiju privukao ju je, ne toliko zbog glume već slobodnog školskog sata. Prvi izlazak na pozornicu bio joj je kao dolazak doma.

Iako već godinama živi na relaciji Osijek-Zagreb, nije joj teško. Voli svoj posao i uživa u svakom trenutku. Život više ne doživljava tako ozbiljno, a kako sama kaže ne paničari kao prije već uči iz grešaka i situacija.

"Da mi život bude igra, to si želim. Da mi život bude da uživam u životu i da se igram", izjavila je.

Svojim primjerom Sandra nas potiče i ohrabruje da svoje slobodno vrijeme poklonimo zajednici. Kako sama kaže, što nam znači sat vremena u životu ako nekome možemo uljepšati dan. Kada mislimo jedni na druge i svijet će biti ljepše mjesto, a mi ćemo se osjećati bolje.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene