Pjevačica, ali i navijačica

Rita Ora u Poreču nastupila s hrvatskom zastavom, no u srijedu će nositi britansku: "Ne možete me u Hrvatskoj pitati za koga ću navijati"

Rita Ora Poreč (Foto: Dnevnik.hr) Rita Ora Poreč (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Rita Ora Poreč (Foto: Dnevnik.hr) +0 Rita Ora Franka (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Svjetska zvijezda Rita Ora posjetila je Hrvatsku i zapjevala u Poreču.

Svjetska zvijezda Rita Ora posjetila je Hrvatsku i zapjevala u Poreču zajedno s našom Frankom Batelić.

Pogledaj i ovo Rita Ora (Foto: Instagram) Ne zvuči dobro Koncert Rite Ore u Zadru očekuje teški debakl: Tražila je milijun i pol kuna, a ulaznice se ne prodaju

Rita Ora zapalila je tisuće obožavatelja svojim nastupom na Rise up festivalu u Poreču. Budući da je koncert imala neposredno nakon što je Hrvatska prošla u polufinale, publika je, osim nekolicine ruskih turista, već bila u deliriju.

"O bože, ovdje je prelijepo i danas je očito važan dan. Čestitam na večerašnjoj pobjedi. Stvarno sam jako sretna što sam ovdje kada svi slave, predivno je, energija je fantastična i jedva čekam nastup", otkrila je uzbuđeno plavokosa pjevačica koja se pri dolasku u zračnu luku u Puli pokušala sakriti iza maske, no paparazzi su je lako prepoznali.

Rita Ora Poreč (Foto: Dnevnik.hr) Rita Ora Poreč (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr

"Iskoristila sam priliku da se okupam u moru, dobila sam malo boje te se dobro najela. Ovo je predivno mjesto koje nije predaleko od mog rodnog mjesta. Ja sam s Kosova", još jednom nas je podsjetila Rita koja nastupa punom parom te je stalno na putu. "Oh, danas je sve lagano, imali smo i malo vremena za odmor. Pretpostavljam da Hrvatska voli malo poluditi nakon ponoći", našalila se Rita.

Ona je noć provela u Poreču, a onda se zaputila na jednodnevni odmor s roditeljima i dečkom u Francusku. Nakon toga nastavlja udarnim radnim tempom.

Na koncertu se ogrnula hrvatskom i kosovskom zastavom, no u srijedu će ipak imati britansku. Slavna pjevačica vatrena je navijačica pa s nestrpljenjem iščekuje utakmicu kada će na teren istrčati njezina Engleska i zaigrati protiv Hrvatske. Za koga će navijati? "O bože, ne možete me to pitati dok sam u Hrvatskoj, nije pošteno...", kroz smijeh je rekla Rita.

Rita Ora Franka (Foto: Dnevnik.hr) Rita Ora Franka (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr

U isto vrijeme, naša Franka Batelić bila je luda od nervoze. No, unatoč nastupu i velikoj tremi bodrila je svog zaručnika Vedrana Ćorluku u Rusiji. Iako je već šest godina u ljubavi s nogometašem, tek sad otkriva svoj pravi navijački duh. "Užasno sam nervozna, ultra nervozna. Ali onda se pokušavam smirit, kao to je igra, to je samo igra. Ali da, nisam znala da imam u sebi taj navijački duh", otkrila nam je Franka.

Mi ipak želimo da pobijede Vatreni, no da se i Rita vrati u Hrvatsku pa da proslavimo zajedno. Što su djevojke još imale za reći tu večer, pogledajte u videu, a IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV. Propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene