Nova serija

Redatelj Zore dubrovačke Branko Ivanda o svojim glumcima

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Počelo je emitiranje dramske serije 'Zora dubrovačka' koja se snima pod redateljskom palicom Branka Ivande. Ovaj nagrađivani redatelj još jednom se osvrnuo na svoje kolege i prokomentirao kako je surađivati s Amarom Bukvićem, Anom Kvrgić, Ivanom Horvat, te drugim glumcima Zore dubrovačke.

Serija Zora dubrovačka okupila je veliki broj priznatih imena hrvatske glumačke scene, kao i neke mlade glumice i glumce koji svojim talentom pokazuju da bi mogli postati poput starijih kolega. 

'Meni van je najteže govorit o glumcima zato jer se ja jako vežem za glumce i mogao bi satima o svakom pričat', počeo je Ivanda. Nahvalio je prvo Amara Bukvića: 'To je jedan sjajan mladi glumac, to je glumac nove generacije. Gluma se u njemu razvijala od djetinjstva. Pravo je zadovoljstvo radit s Amarom.'

Pogledaj i ovo showbuzz Hrvatice ga obožavaju Zelene oči kojima domaće gledateljice ne mogu odoljeti

>> Zora dubrovačka obara rekorde – najuspješnija nova serija ikada!

Iz glumačke obitelji je i Ana Kvrgić. 'Vrlo je uvjerljiva i sjajan partner Despotu. Oni kao par iz Konavala. Jedna težačka obitelj, solidna, ona toliko odgovara toj ulozi da si ja danas ne mogu zamislit nekog drugog osim nje u toj ulozi', priča Ivanda.

Među glumačkom ekipom Zore dubrovačke je i nekoliko mladih, ali iznimno talentiranih djevojaka.  Jedna od njih je i bivša vrhunska sportašica.  'Bilo bi velika šteta da Ivana Horvat odluči bilo što drugo radit jer Ivana Horvat je za većinu nas također otkriće', smatra poznati redatelj koji slično mislio i o Mirni Medaković.

'Ona spada u tu klasu mladih hrvatskih glumaca kao Amar Bukvić. Ona je izuzetna, ona može niz uloga igrat. Ima jedan jaki šarm i ovde u toj ulozi koja nije među glavnima, ali je jedna vrlo snažna epizoda ona savršeno odgovara tome i od nje uvijek znam što ću dobit i to je uvijek jako dobro'.

Pogledajte cijeli prilog inMagazina i upoznajte glumce serije Zora dubrovačka.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene