odali mu počast

Tuga zbog Tigranova odlaska ne blijedi: "Nema dana kad ga se ne sjetim"

Davor Gobac (FOTO:Matija Habljak/PIXSELL) Davor Gobac (FOTO:Matija Habljak/PIXSELL)

Još jednom zbogom i hvala na svemu - članovi Psihomodo popa pjesmom su poručili svojem preminulom bubnjaru Tigranu Kaleboti. I ne samo to. Za tu su priliku promijenili ime u The Tigrans.

Tigranovo mjesto u garaži u kojoj Psihomodo pop već godinama svira i sklada zjapi prazno. Velika je praznina i u srcima ostatka benda, otkad ih je njihov bubnjar napustio. S njim su, kažu, proveli neke od najljepših životnih trenutaka, a kao svojevrsna posveta tomu nastao je videospot za pjesmu Ako želiš biti moja.

Pogledaj i ovo Dražen Siriščević (FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL) Kakav show Ovakvog ga još niste vidjeli: Ravnatelj Lisinskog vrhunsku karnevalsku zabavu najavio odjeven kao plesačica sambe

„Htjeli smo napravit neki mali hommage Tigranu da ga se nekako spomene, pa smo naš trio koji pjeva bez instrumenata nazvali Tigrans, kao u pedesetima“, govori Davor Gobac.

U ovoj se pjesmi čuje zvuk Tigranova bubnja. Baš kao i u još dvije već snimljene u studiju, koje će Psihomodo pop objaviti na novom albumu. O svojem prijatelju teško im je govoriti. „Nema dana kad se ne sjetim, kad ne pomislim sad će doći, gledam crveni auto, to je njegov auto“, kaže Smiljan Paradiš.

Tigran Kalebota (FOTO: Robert Anic/PIXSELL) Tigran Kalebota (FOTO: Robert Anic/PIXSELL)

No znaju da bi Tigran htio da Psihomodo pop nastavi svoj put. Zato je za njih povratak u pedesete tek kratki izlet. Draža im je današnjica, iako vole prolistati svoje stare fotografije ili pogledati prve videospotove. „Bili smo lijepi i mladi. Što se promijenilo? Dobili smo koju kilicu, koju boru“, govore dečki.

Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene