Slavimo Dan žena!

Poznati Hrvati otkrivaju tko su im najvažnije dame u životu: "Ona je moje mentalno i duševno zdravlje!"

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Dan žena - 3 In Magazin: Dan žena - 4 In Magazin: Dan žena In Magazin: Dan žena In Magazin: Dan žena In Magazin: Dan žena In Magazin: Dan žena In Magazin: Dan žena In Magazin: Dan žena In Magazin: Dan žena - 1 +0 In Magazin: Dan žena - 2 Galerija

Diljem svijeta žene danas slave svoj dan. Iduće minute IN Magazina posveće su zato upravo njima, a poznati Hrvati otkrili su tko su najvažnije žene u njihovim životima, ali i zbog čega se muškarci dive ženama.

Nježniji i ljepši spol danas slavi svoj dan. Dan žena slavlje je njihove snage, zbog koje nam se dive čak i muškarci.

"One rade sve bolje od muškaraca, ali sve", smatra pjevač Luka Nižetić.

"Žene su meni onako u mnogim segmentima jače od muškaraca", složio se frontmen grupe Vatra Ivan Dečak. 

Dan žena obilježava se diljem svijeta, a sve je krenulo 1909. godine iz Sjedinjenih Američkih Država. Danas je ovaj dan sinonim za globalno zalaganje za jednakost i ravnopravnost žena u društvu, kao i ukazivanje na sva njihova postignuća.

"Ja i moj muž ne znamo ni kad nam je godišnjica braka, čak ni prsten nemamo, ne bolujemo od obilježvanja ičega osim dječjih rođendana", otkrila je. Onda je nekako došlo moderno da je to malo čak i uvredljivo, nijedan drugi dan nije naš, nego od 365 dana samo je jedan naš. Malo se i to kao promijenilo", izjavila je glumica Daria Lorenci Flatz.

A najvažnije žene u životima naših poznatih su...

"Žene su najvažnije u mom životu i sve žene slušam i one su mi davale najbolje savjete u životu i da nema žena - crka bi", zaključio je Luka.

"Moja majka, nakon toga moja žena, sad je to uz moju ženu i moju majku i moje dijete", izjavio je Ivan.

"Ja sam jako puno vremena u životu provela sa svojom bakom, koja je još uvijek živa, sad je u 95. godini i naravno moja mama. Samo što ja od 16. godine ne živim s mamom, već sam s bakom živjela, tako da sam bila više na tu baku orijentirana, ali naravno mama mi je jako važna. Imam najbolju prijateljicu, ona mi je jako važna žena - Nataša Dangubić glumica. Ja uvijek kažem da je ona moje mentalno i duševno zdravlje", izjavila je Daria.

Tko god bila vaša žena života, ne zaboravite joj danas čestitati jedini dan u godini kad slave samo dame.

"Budite uporne, budite jake jer ovaj svijet voli samo pobjednike, samo najjače, samo uspješne. Tako da, ne odustajte. Smijala sam se bila, na koncertu sam pjevala i onda mi je jedan dečko rekao, odnosno jedan novinar me pitao ''Jel se vas muškarci boje? ''. Ja sam rekla molim zato što sam jaka - ma ne. Budite jake i snažne i samo ono što ste zacrtale samo naprijed. Ostvarujte svoje snove", poručila je pjevačica Indira Levak.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna - 1 Baby Lasagna i Elizabeta Ružić - 2 Baby Lasagna i Elizabeta Ružić - 7 Baby Lasagna i Elizabeta Ružić - 8 +26 Baby Lasagna i Elizabeta Ružić - 9 Celebrity Baby Lasagna objavio je novu fotku pa se požalio fanovima na ono što ga je snašlo: ''Elizabeta mi nije dala da...''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kralj Charles Kralj Charles - 4 Kralj Charles - 3 Kralj Charles - 2 +25 Kralj Charles - 1 Celebrity Novi težak udarac u životu kralja Charlesa, suočio se s još jednom tužnom vijesti u nizu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene