Spreman za povratak na podij

Inspirativna priča našeg plesača: Liječnici su prognozirali da će cijeli život biti osoba s invaliditetom, no ples je sve promijenio!

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Gordan Vogleš Bojana Gregorić Vejzović Bojana Gregorić Vejzović, Gordan Vogleš Bojana Gregorić Vejzović, Gordan Vogleš Bojana Gregorić Vejzović, Gordan Vogleš Bojana Gregorić Vejzović, Gordan Vogleš Bojana Gregorić Vejzović, Gordan Vogleš BOJANA I GORDAN Ples sa zvijezdama ep3 Bojana Gregorić Vejzović i Gordan Vogleš - 6 Bojana Gregorić Vejzović i Gordan Vogleš - 7 +11 BOJANA I GORDAN Ples sa zvijezdama ep 2 Galerija

Njihova energija naprosto je zarazna! Osim što oduševljavaju na plesnoj pozornicu, Bojana Gregorić Vejzović i Gordan Vogleš, nasmijavaju pratitelje i na društvenim mrežama. Na njihovim treninzima smijeh je obvezan! A ima tu i poslovnih uspjeha, inspirativnih priča koje ne smiju ostati neispričane. Na probu vas vodi Lana Samaržija.

Bez dobre volje i spremnosti na smijeh, ali i ozbiljan rad, na njihov trening se ne dolazi.

Pogledaj i ovo Bojana Gregorić Vejzović već gradi i karijeru! Sin Bojane Gregorić napunio je 18 godina, ponosna mama to nije propustila obilježiti: "Ja sam na rubu suza!"

"Meni je na treninzima beskrajno zabavno, Gordan i ja imamo zajedničku vibru zafrkancije, puno se smijemo, i onda nekako cijeli taj trud lakše prebrodim, sve te muskulfibere, upale mišića", priča Bojana Gregorić Vejzović.

Već u prvoj emisiji svojim su nastupom oduševili. Ali i iznenadili, jer je Gordan stigao na pozornicu sa slomljenim nosom.

"Mi smo sa svojim ozljedama gotovi, da, mislim da da", nesiguran je Gordan Vogleš.

Uspjehe redaju i dalje. U posljednjoj emisiji bili su par s najvišim ocjenama, među kojima se našla i Cibocijeva najveća do sad – osmica!

"Nisam vjerovala da ćemo dobiti tako sjajne ocjene, pogotovo od Marka kojeg beskrajno cijenim, mislim cijenim ih sve, ali Marko je tu tim plesovima tata mata", govori Bojana.

"Tempo je zahtjevan, iskreno ne štedim Bojanu, ja sam zadovoljan realno", dodaje Gordan.

Ovaj glumačko plesni par, čini se, ne staje ni sekunde, jer bez obzira na show, punom parom nastavljaju i kada je njihov poziv u pitanju.

"Svoje obaveze nisam stavio sa strane, ja sam i dalje svaku subotu u Rijeci jer tamo imam svoje plesne grupe koje držim, putujem bez obzira na show", priča Gordan.

Ranije je putovao po svijetu i natjecao se, a onda je, kao i mnogi, okrenuo karijeru u drugom smjeru: "Ja sam 2017. tehnički se prestao natjecat po turnirima i tada sam bio krenuo u sudačke vode, jer sam položio sudačke licence, ali u tom momentu to je sigurno prešlo nekakvih 60-ak medalja od turnira i slično, morao bih ponovno prebrojat da se osvježim."

Njegov plesni put definitivno je i inspirativna priča. Pri porođaju mu je slomljena ruka, a njegovoj majci su tada rekli kako će joj sin biti osoba s invaliditetom cijeli život. Ples je sve to promijenio.

"Reći ću izvukao, cijeli taj nedostatak tjelesni, ja i dan danas osjetim jer malo sam prestar za neke operacije i slično, i ne želim se upuštat u to, ali funkcionalna ruka mi je, i s time sam najsretniji", kaže Gordan.

I bez obzira na to gdje plesao, ples je pokretač njegova života. Kao i Bojani gluma. Njezinu izvrsnost dokazuju i brojne nagrade.

"Uvijek je taj moment da možeš nekoga i nasmijati, da možeš iznenaditi, oduševiti je smisao tog posla", ističe Bojana.

"Ponovno igramo 'Obavezan smjer', autorski projekt Enesa Vejzovića i nećeš vjerovati ja tamo imam ulogu, zamisli kao i sve žene kod redatelja, jedan sjajan projekt kojim se spremamo na gostovanje i po inozemnim tunelima", dodaje glumica.

Raditi zajedno i dijeliti život za Bojanu i Enesa je zadovoljstvo, a to nerijetko i dokazuju. Čak i kada se šale na društvenim mrežama.

"Enes je oprao i suđe i dočekao me skuhani ručak, ali vidim da nekima šala nije sjela, moraju ponovno spoznati što je to ironija, autoironija i satira", ističe Bojana.

Jer može se istovremeno biti glamurozna diva i brižna majka i kućanica. To najbolje znaju njihova djeca.

"Znaju da je mama mama, a tata tata i vide nas doma u puno svakodnevnijim situacijama od ribanja toaleta, kupaonice i slično, tako da nemaju te iluzije zvjezdaštva i slično uopće", kaže.

Zvijezde se nakon pauze zbog covida vraćaju na male ekrane. I ne mogu dočekati. Ta pauza nikomu nije bila draga.

"S jedne strane ušli smo u tu mašineriju rada i onda naravno da taj jedna moment pauze stilta čovjeka, ali zapravo mi je dobro došlo da se odmorim, da se mišić opuste, naravno u želji da se cijela ekipa koja je imala nesreću skupit virus vrate i da smo svi u punom sastavu", zaključila je glumica.

Plesna filmska večer vas čeka u nedjelju u 20 i 15 na Novoj TV!

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene