Sramežljiv je

Nogometaš Dinama 'bacio oko' na našu poznatu damu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Uoči skorašnje utakmice sa Salzburgom, Dinamov vezni igrač otkrio je kakva je atmosfera u svlačionici reprezentacije, kao i detalje iz privatnog života.

Uz ime Dinamova veznjaka Marcela Brozovića u posljednje se vrijeme vežu imena brojnih velikih klubova poput Arsenala, Intera i Seville, koji priželjkuju njegov dolazak.

Pogledaj i ovo Marcelo i Silvija Brozović Na zasluženom odmoru Brozović nakon potpisivanja ugovora karijere uživa sa zgodnom suprugom, a fotografi su ih ulovili dok su se ukrcavali na jahtu!

'Vidim se možda u budućnosti u nekom od tih klubova, ali ne bih htio o tome pričati. Sad sam s Dinamom i sad nam dolaze stvarno bitne utakmice, tako da je bolje ništa o tome ne govoriti. Ali ako moram birati, volio bih igrati u Chelseju. To mi je najdraži klub, Lampard mi je bio uzor i svidio mi se', rekao je nogometaš.

Brozović je oduvijek maštao da zaigra za reprezentaciju, a sada će mu se ta želja i ispuniti.

Domaće zvijezde progovorile o svojim najvećim životnim razočaranjima

'Pa otkad sam počeo igrati nogomet, uvijek sam maštao da bi mogao igrati tamo, nadao sam se. Na dan mog rođenja, 16. studenog, svaki put je hrvatska reprezentacija igrala neku utakmicu i sad na moj rođendan igram baš na taj dan s Italijom i stvarno sam presretan i nadam se da će sve biti u redu', otkrio nam je Brozović.

Sramežljivi 21-godišnjak u posljednje je vrijeme često spominjano ime u nogometnim krugovima, a podjednako se dobro slaže s kolegama iz reprezentacije, kao i s onima iz kluba. 'Kad smijemo, izađemo van ili odemo na večeru, malo pikado i biljar i uglavnom to je to, zabavno nam je', priznaje.

Nedavno je prekinuo vezu s Velikogoričankom Silvijom. Iako prekid nije htio komentirati, kratko je i u svojem stilu, rekao da to jednostavno 'nije išlo'. No priznaje da mu danas djevojke prilaze više nego prije.

'Prije je bilo manje, a sad ih ima stvarno više, znaju se na Fejsu javljati i tako, ali ništa specijalno. Pa ništa, šta ću, dopisujem se onda s njima', kaže ovaj simpatični nogometaš.

A otkrio nam je i kakva mora biti žena koja bi ga osvojila. 'Pa mora biti lijepa, normalno. Pametna, da je društvena, da se voli zezati, to je najbitnije. Meni nije neka smjernica da mora biti manekenka, svaka cura je lijepa na svoj način, treba to pokušati osvojiti ili tako nešto. Volim ja manekenke i to sve, volim i pogledati na televiziji kad hodaju, ali nije da ih baš pretjerano volim', objašnjava mladi nogometaš kojemu se sviđa Vanda Winter.

Pogledajte u prilogu InMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene