Muškarci, kuhače u ruke!

Oni su pravi melem za oči: Predstavljamo top 5 najseksi hrvatskih kuhara!

David Skoko (Foto: Instagram) David Skoko (Foto: Instagram) Instagram 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju David Skoko (Foto: IN Magazin) David Skoko (Foto: Instagram) David Skoko (Foto: IN Magazin) Tomislav Škunca Škuf (Foto: IN Magazin) ante udovičić ante udovičić Mate Janković (Foto: Instagram) +0 Mate Janković (Foto: Instagram) Galerija

Već kuhača u ruci muškaraca mnogim je ženama seksi, no mi smo ipak izabrali vrhunske kuhare koji će vas svojim izgledom toliko omamiti da uopće nećete znati što su vam skuhali. Temperature su neizdržive, no oprostit ćete nam što će za nekoliko trenutaka, unatoč upaljenoj klimi, i u vašim dnevnim boravcima postati nepodnošljivo vruće.

"Naša obitelj poprilično jje posvećena tom poslu, dapače svi smo fokusirani!" govori David Skoko. 

Pogledaj i ovo Nataša Janjić Medančić Od glumaca do političara Poznati Hrvati preplavili popularnu špicu unatoč kišnom vremenu, pogledajte koga su sve ulovili fotografi!

On je možda fokusiran na posao, no žene su na njega. Visok, crn i bezobrazno zgodan kuhar David Skoko pravi je melem za oči. Na ovako isklesanom i tetovažama ukrašenom tijelu kuharska pregača mnogim se pripadnicima ljepšeg spola čini kao nepotreban višak. Iako je neosporno da bi svaku ženu s nogu oborio i romantičnom večerom u vlastitoj režiji, mnoge ne bi imale ništa protiv da s njim i potroše pojedene kalorije...

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Skoko David (@ribarevsin) on

"Definitvno moj je favorit na ovoj listi, a vjerujem i brojnim ženama. Ima preko 1000 sljedbenika na društvenim mrežama i kad bi provjerili to bi bile većinom žene koje se ne dive njegovim kulinarskim sposobnostima!", komentirala je naša novinarka. 

No mogu mu se samo diviti jer je Davidovo srce odavno zarobila njegova supruga. Ženskim očima nije promaknuo ni primamljiv lik Tomislava Škunce, od milja zvanog Škuf koji je glavobolje svojedobno zadavao i kandidatima Masterchefa :


"Da, moglo bi se reći. Nekima zagorčam, neki to vole, neki jako dobro prolaze, ali ok učimo ih, ajmo to tako nazvati.", znao je reći Tomislav Škunca Škuf. 

Obrok koji skuha ovaj zgodni kuhar ne samo da će razgaliti vaše nepce, već će biti neodljiv i vašem oku. Prvom hrvatskom profesionalnom stilistu hrane, ne sumnjamo, stila ne manjka ni pri osvajanju ženskih srdaca.

"Kod Tomislava sigurno ide u prilog i njegov zarazni osmijeh koji se vidi na gotovo svim fotografijama. Kuhar koji je vješt u svom poslu, a uz to je i stalno nasmijan, to je ženama dobitna kombinacija koja se ne može tek tako pustiti.", zaključili smo. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chef. (@matejankovic) on

Dobitnom kombinacijom mnogi smatraju i Matu Jankovića.

Svašta bi s Matom radile brojne žene jer se ovaj seksi kuhar već godinama igra s njihovom maštom. A nije na odmet što i hranu doista sprema za prste polizat...

"Poznato je da Matu Jankovića žene vole ne samo zbog vještina u kuhinji već i zbog upečatljivog pogleda i imidža bad boya. Već smo se puno puta uvjerili da voli davati iskrene komentare i ta neka doza, nazovimo to bahatošću je također tu učinila svoje'', primijetili smo. 

"A ako ti se to ne sviđa onda si lud ili nešto nije u redu s tobom!"

Tko je mislio da je Mate bio oštar na jeziku kao član žirija u Matserchefu, mišljenje je promijenio kada je na isto mjesto stigao Dino Galvagno.

"Kad spomenemo Dinino ime nekako mi prvo napamet padne frontmen grupe Coldplay Chris Martin. Možda on nije na listi najseksi holivudskih frajera, međutim osvojio je brojne holivudske ljepotice,  a ono što Chris vjerojatno ima u gitari, Dino ima u toj kulinarskoj odori i vještim prstima u kuhinji'', zaključila je novinarka Ena. 

Ispred kamera strog i nepopustljiv, no kad se one ugase - potpuno druga slika. Na scenu tada stupa Dinina nježnija strana.

I desert na kraju. Naš Ante Udovičić:

Dobro došli u kuhanje je in. Danas pripremam jedno pedjelo koje je omiljeno u cijelom svijetu...

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ante Udovičić (@ante.udovicic.7) on

Ne trebamo posebno napominjati da je i Ante omiljen među pripadnicama nježnijeg spola. Iako je dobro poznato da ljubav ide kroz želudac, ni u ovom slučaju nije na odmet što je zadovoljeno i osjetilo vida.

"Moram spomenuti Antine upečatljive plave oči i gustu bradu koja mu donosi dozu šarma , tako da vjerujem da bi se žene prvo zagledale u to, a onda sve pada u vodu kad bi dobio tanjur pun delicija .Ali kad dobijemo tu kombinaciju, ona je također dobitna."

E, pa da, dragi muškarci, nemojte reći da vam nismo dali provjereni recept kako ženama biti seksi. Zato - kuhače u ruke!!!

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Matthew Perry (Foto: Profimedia) Matthew Perry (Foto: Profimedia) Matthew Perry (Foto: Getty Images) Matthew Perry (Foto: Getty Images) +4 Matthew Perry (Foto: AFP) Celebrity Velika televizijska faca šokirala izgledom: Ulicama luta tužnog lica i raščupan

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene