Što se dogodilo?

Naša lijepa Miss se u Zagreb vratila sama i uplakana

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iako je slovila za jednu od favoritkinja, naša Melita Fabečić nije se plasirala u finale svjetskog izbora za Miss Universe koji se u subotu održao u Moskvi. Nakon izbora u Zagreb je došla sama i uplakana.

Melita Fabečić se iz Moskve vratila tužna, lice je zaštitila velikim sunčanim naočalama, a pred kamere nije željela. U neslužbenom razgovoru, kroz suze nam je rekla da je razočarana hrvatskom direkcijom Miss Universe.

Pogledaj i ovo showbuzz Miss Universe Skandal trese još jedan izbor za Miss!

'Desetak minuta prije samog slijetanja u letu je doživjela tolike turbulencije iznad Zagreba, tako da bi to možda mogla prepisati tome, uzbuđenju, sreći što je došla napokon doma nakon tri tjedna i sreći što je vidjela mamu', kaže Marija Kraljević iz direkcija Miss Universe Hrvatske koja je, kaže, napravila sve što je bilo u njihovoj moći.

>> Prelijepa Gabriela Isler iz Venezuele je nova Miss Universe 2013!

Kada smo dogovarali intervju,  iz direkcije nam je rečeno kako će istim letom jutros iz Moskve doputovati svi zajedno. Međutim, osim Melite koja je sama vukla svoja 4 kofera, nikog drugog nismo tamo vidjeli.  Melitina majka rekla nam je kako njezina kći putuje sama.  Iz direkcije pak tvrde suprotno.

Je li lijepa Melita, inače najmlađa natjecateljica ovogodišnjeg izbora za Miss Universe, nezadovoljna time što se nije plasirala u prvih 16 odlučila za to, po starom receptu nekih njezinih prethodnica, okriviti  direkciju ili je direkcija napravila nekakav propust - tek ćemo vidjeti.

Oni su s nastupom lijepe Zagrepčanke, kažu, itekako zadovoljni. Konačno smo imali predstavnicu koju su ne samo zapazili nego i proglašavali favoritkinjom. A ovo ostalo? Pa kakav bi to izbor ljepote bio bez  ijednog skandala. Na to, na žalost, još nismo navikli.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene