Doslovno!

Prvi dan nakon krunjenja već na poslu – u badiću od MILIJUN dolara!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nova Miss Universe 2013. je lijepa Gabriela Isler, inače Miss Venezuele, koja je sve osvojila svojom ljepotom.

Već prvi dan nakon što je okrunjena, Gabriela Isler nova Miss Universe, prihvatila se posla i predstavila je milijun dolara vrijedan kupaći kostim koji je dizajnirala kuća Yamamay.

Pogledaj i ovo showbuzz Miss Universe Naša ljepotica plijeni pozornost u Miamiju

'Ponosna sam što mogu nositi ovaj predivan kupaći kostim od milijun dolara, volim što je jednostavan i elegantan', kaže novookrunjena Miss o talijanskom dizajnu.

>> Ljepotica iz Venezuele je nova Miss - Naša Melita završila je na...

A koja je tajna njezine ljepote? Lijepa Venezuelanka je odgovorila: 'Ja sam jednostavna žena, uvijek sam nasmiješena, volim vrijeme provoditi s obitelji, sa svojim psima... Naučila sam da je najljepša žena sretna žena, moramo se smijati iz srca, najbolji modni dodatak koji žena može nositi je osmijeh', poručila je nova Miss Universe koju je uživo gledalo više od milijardu ljudi ispred malih ekrana diljem svijeta.

Inače, Miss Universe je sinoć nakratko ujedinila cijelu Venezuelu. Cijela zemlja je podijeljena  oko politike i ekonomije, no Venezuelanci su se u nedjelju barem nakratko ujedinili slaveći pobjedu svoje sunarodnjakinje na izboru za Miss Universe.
         
'Njezina pobjeda je pobjeda cijele Venezuele. Neka je Bog blagoslovi', napisao je na Twitteru socijalistički predsjednik Nicolas Maduro poznat po tiradama protiv desničarske 'buržoazije'. 'Čestitam Mariji Gabrieli na pobjedi, ona služi na čast svim našim ženama. Živjela Venezuela!', piše na Twitteru njegov suparnik, oporbeni čelnik Henrique Capriles koji na toj društvenoj često mreži ismijava Madurovu nesposobnost.

Ta južnoamerička država jedna je od najuspješnijih na svjetskim natjecanjima ljepote. I dok se zbog toga većina Venezuelanaca ponosi, domaće izbore nerijetko prate prosvjedi zbog iskorištavanja ženskoga tijela.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene