vrtlog emocija

Koncert karijere Jelene Rozge: ''I Tonči je čak pustio suzu, ali neće priznati, ako nešto mu je upalo u oko!''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga - 1 Jelena Rozga - 2 Jelena Rozga - 3 Jelena Rozga - 4 Jelena Rozga - 5 Jelena Rozga uvijek privlači poglede sa svojim modnim kombinacijama Jelena Rozga na koncertu u zagrebačkoj Areni Jelena Rozga plijenila je pažnju i koreografijom Jelena Rozga u pripijenom kombinezonu Jelena Rozga +19 Jelena Rozga Galerija

S Jelenom Rozgom pjevala je u subotu prepuna Arena Zagreb. Priredila je ondje pravi spektakl te još jednom pokazala da je majstorica dobre zabave. Ovaj koncert karijere emotivno je doživjela i Jelena, pa je bilo suza na pozornici.

Čim se na velikoj pozornici Arene Zagreb pojavila Jelena Rozga, svima je bilo jasno da se sprema spektakl. Pjevala je dulje od dva sata i još jednom pokazala zašto je tako dugo na samom vrhu naše glazbene scene.

Pogledaj i ovo Antonia Dora Pleško, TLZP Ma ista Jele! Antonia Dora podijelila je komentar naše pjevačice u koju se transformirala, idol joj je još od djetinjstva

''Najsretnija sam na svijetu, još nisam svjesna svega što se večeras dogodilo, treba mi da dođem k sebi dan-dva i onda ću prolaziti cijeli koncert od početka do kraja, ali je bilo divno'', rekla je Jelena za IN magazin odmah nakon koncerta.

Divno je bilo i Jeleni i njezinoj publici, koja je do posljednjeg mjesta ispunila našu najveću dvoranu.

''Toliko ljubavi toliko ljepote, toliko lijepe muzike, lijepe koreografije, frizura, šminka. Stvarno se moj tim, moji ljudi su se potrudili da ovo večeras izgleda ovako savršeno'', rekla je Jelena. 

Pjesme koje joj je najemotivnije bilo otpjevati su:

''To je početak moje solo karijere i ta pjesma meni jako puno znači 'Ginem', 'Moje proljeće', 'Cirkus' kako su večeras pjevali, to je bilo nevjerojatno'', komentirala je Jelena. 

Nije emocije krila ni pred publikom.

''Bilo je suza. Jednostavno, vidjela sam i neke prijatelje i ljude koji mene možda i ne slušaju, ne znaju ni moj repertoar tako dobro, ali mislim da su večeras pustili svi suzu. I Tonči je čak pustio suzu, iako neće da prizna, kao nešto mu je upalo u oko. 'I ti si, Tonči, plakao', kaže njemu Vjekoslava. 'Nisam, nisam, nešto mi je upalo u oko'", ispričala je Jelena.

Dugo su trajale plesne i glazbene pripreme za show koji se događao na pozornici.

''Ja sam putovala svako jutro, u 8 sam se budila i išla za Ljubljanu, vraćala se oko 4 za Zagreb s muzičkim dijelom ekipe tako da je zadnjih mjesec dana bilo baš onako od jutra do sutra'', priznaje Jelena. 

Kao veliki perfekcionist, Jelena je ozbiljno pristupila svakom segmentu ovog koncerta.

''Ja i kad nisam na probama, ja doma učim, učim pjesme koje sam otpjevala tisuću puta, ali adrenalin, trema na te stvari treba misliti i onda ja moram ponavljati gradivo'', priznala je Jelena. 

Koncert karijere održala je neposredno nakon pobjede Vatrenih u borbi za treće mjesto, a i sve druge utakmice naše reprezentacije

''Vraćali bismo se iz Ljubljane i onda bismo slušali prvo poluvrijeme u autu. Onda bih jurila doma gledati drugo, a danas smo gledali u Areni svi. Svaka čast dečkima'', rekla je Jelena. 

Uspješnu godinu na izmaku pamtit će po mnogo lijepih trenutaka.

''Teška godina, ali je bila najljepša i kad bi svaka bila ovakva, meni nije problem raditi. Volim kad se taj rad isplati u smislu da sam ja zadovoljna sa svime što sam napravila. Nek' se ponovi ova godina, nek' bude svaka ovakva, samo nek je zdravlja'', zaključila je pjevačica. 

2023. neka nam svima bude bolja od ove!

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene