objasnio i zašto

Jacques Houdek progovorio o djeci i otkrio kakav je roditelj: "Osobno, evo, moram razočarati, ne vjerujem u odgoj!"

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju IN magazin: Jacques Houdek - 1 IN magazin: Jacques Houdek - 2 In Magazin: Jacques Houdek - 3 In Magazin: Jacques Houdek - 4 In Magazin: Jacques Houdek - 5 In Magazin: Jacques Houdek - 6 In Magazin: Jacques Houdek - 7 Jacques Houdek Jacques Houdek - 2 Jacques Houdek i Teraza Kesovija - 3 +20 Jacques Houdek i Teraza Kesovija - 4 Galerija

Djeca ga vole gotovo poput sv. Nikole i Djeda Božićnjaka, a njegov dječji album ''Kad si sretan'' klinci obožavaju već 17 godina. Gospodin Glas Jacques Houdek dvostrukim je koncertom u Lisinskom razveselio dječicu, a kakav je roditelj, zašto ne vjeruje u odgoj i kako izgledaju blagdani u njegovu domu, ispričao je Davoru Gariću iz IN magazina.

"Najveći privilegij imam u ovoj državi da su me klinci stavili na pijedestal i da me vole gotovo kao sv. Nikolu i Djeda mraza! Neću si to utvarati, ali ako pogledaš ovako malo, budućnost mi je sigurna! Za mene nema zime", govori Jacques Houdek.

Razloga da bude sretan i vikne ''hura'' Jacquesu ne nedostaje.

"Ja sam sretan svaki dan! Stvarno će sad zvučati kao floskula, ali što sam stariji, to sve više zazivam 'Bože, zdravlja!' Stvarno je to jedino što nam treba. Malo nam za sriću triba, što kaže moja Doris. Samo da smo zdravi, da smo na sigurnom, da nas ništa ne drma, ništa ne trese i onda u svakom danu možeš pronaći zadovoljstvo", kaže pjevač.

Dva rasprodana koncerta u Lisinskom u istom danu i tisuće dječjih osmijeha, sve na krilima njegova megauspješnog dječjeg albuma "Kad si sretan".

"Nisam mislio da će to bit takav fenomen, da će to postati najprodavaniji hrvatski dječji album svih vremena. To nisam znao, to nitko ne može znati. Možeš samo osjetiti iskru u srcu i slijediti tu iskru kao i u om projektu i nadati se najboljem. A ovdje se dogodilo više od najboljeg. Sljedeće godine je punoljetnost, napravit ćemo veliki spektakl", ponosan je Jacques.

Pogledaj i ovo Jacques Houdek nekoga je i pohvalio Jacques Houdek bez dlake na jeziku komentirao izvođače s Dore: "Hitno se javite, tu sam za vas..."


Jacquesovi klinci nisu baš više klinci. Njegova je mezimica ovih dana proslavila rođendan.

"Kaže jedna moja pjesma 'Što je vrijeme, zašto leti?'. Sofija ima 17 godina, David ima devet i pol, na proljeće 10. Velika djeca, veliki tata, što da ti velim...." priča glazbenik.

A tko u odgoju njegove djece ima najvažniju ulogu? Roditelji, škola ili, kako danas često biva, internet i društvene mreže!

"Osobno, evo, moram razočarati, ne vjerujem u odgoj! Ja vjerujem da smo svi rođeni takvi kakvi jesmo, savršeni, ti klinci su savršeni! Njima samo treba dobar primjer jer će iz neverbalne komunikacije najviše naučiti. Kakvi smo mi ljudi, reflektirat će se na to kakvi će oni postati. Kakva im iskustva priredimo u životu, to će ih formirati kao osobe. Ja gledam svoje dvoje djece, brat i sestra, oni su potpuno različite individue, svatko za sebe. Odgoj jednog djeteta i odgoj drugog djeteta nema veze jedan s drugim... Pristup biraš, tražiš, pipaš i shvatiš da si nemoćan i da se samo možeš nadati najboljem i samo ih bezuvjetno, najjače na svijetu voljeti, dati podršku i biti uvijek tu za njih i dati im do znanja da im pihaš za vratom da imaju taj jedan osjećaj da imaju tu energiju, da imaju taj vjetar u leđa. To je sve što mi možemo, a ostalo je - oni su savršeni točno takvi kakvi jesu. To ti ja iskreno mislim", iskren je Houdek.

Ruke će se složiti i u Jacqueseovoj obitelji ovih blagdana. Provest će ih u miru, okružen najmilijima.

"Zajedno kao i uvijek! Mi smo za blagdane uvijek doma. Za nas je najvažnija obitelj, mislim da smo kao i svi normalni ljudi. Badnjak i Božić nikada, nikada ne radim. Ove godine ne radim ni Novu godinu. Nisam žalostan nešto osobito, bilo bi dobro da se popravi budžet, ali kad malo vratim film, ja sam obično u prosjeku, uvijek jednu Novu godinu radim, jednu ne radim, ali Božić i Badnjak baš nikada! Nema tog novca, nema tog angažmana koji me može... Eventualno za Štefanje mogu promoliti glavu iz kuće!" kaže Jacques.

Nakon zagrebačkog, slijedi dječji spektakl i za sve klince i klinceze u Splitu 11. prosinca, kada će ih Jacques zabaviti svojim najljepšim dječjim pjesmama.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene