Lijepa Ivona

Ona je bila posljednja Miss Jugoslavije: Danas je, otkriva, zaljubljena i sretna!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ivona Brnelić osvojila je titulu Miss Jugoslavije 1990. godine. Ova atraktivna Riječanka danas je, otkriva, u ljubavi. Sretna je i zadovoljna, no ne i spremna na brak.

Dečki iz modnog dvojca ELFS otvorili su još jedan dućan - ovog puta u Rijeci. Tijekom izrađivanja novih kolekcija, Ivan i Aleksandar znaju se i posvađati. "Bilo bi super da se posvađamo pet, šest puta. Posvađamo se 36 puta u danu. Najgore je zadnji mjesec kad to mora biti na policama, reviji, tad je pritisak najveći", kažu dečki.

Pogledaj i ovo Matija Cvek Najvažnija uloga Matija Cvek prvi put progovorio o kćerki Loti, ima se čime za pohvaliti: "Kad se ufuraš, ide to skroz ok!"

Otvorenje je posjetila i posljednja Miss Jugoslavije, Ivona Brnelić. Ona je titulu osvojila 1990. godine. "Obzirom da nam je Italija blizu, uvijek smo imali taj osjećaj za modu i mislim da se Riječanke jako lijepe oblače. Volim modu, ali nisam opterećena i ako me netko uhvati u pidžami - so what?", rekla je Brnelić, otkrivši da je zaljubljena. "U ljubavi sam", kratko je rekla. Što je još otkrila, pogledajte u prilogu IN magazina.

Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene