''A što ću, tu sam tanak...''

Ivica o završetku svog puta u MasterChefu: ''Oni su, nažalost, tražili od najgorega još malo goreg...''

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Ivica Višić, Masterchef - 2 In Magazin: Ivica Višić, Masterchef - 4 In Magazin: Ivica Višić, Masterchef - 3 In Magazin: Ivica Višić, Masterchef - 1 In Magazin: Ivica Višić, Masterchef - 5 In Magazin: Ivica Višić, Masterchef - 6 Ivica Višić - 11 Ivica Višić - 12 Ivica Višić - 13 Ivica Višić - 14 +7 Ivica Višić - 15 Galerija

U posljednjoj epizodi MasterChefa svoj put je završio dobri duh kuhinje i vile Ivica Višić, koji se najlošije snašao u slatkom stres testu. Što bi promijenio da može, kako vidi svoj život nakon izlaska iz MasterChefa te tko mu je favorit u nastavku showa, otkrio je našem Bojanu Kosijeru za IN magazin.

U posljednjem stres testu Ivica, Marko i Luka Piasevoli morali su replicirati slasticu Petre Jelenić, a Splićanin je znao da je na tankom ledu.

Pogledaj i ovo Stjepan Vukadin Stigla prinova! Chef Vuki objavio najljepšu moguću vijest, njegovoj sreći nema kraja: "Hvala ti dragi Bože!"

''Do mog ispadanja je došlo slatko. Kvragu i slatko. A šta ću? Kolači, kolači, tu sam tanak… Ma, slatko me ne ide, ja sam odmah znao, ako dođe slatko, da će za mene biti kraj. Oni su, nažalost, tražili od najgorega još malo goreg. Eto, ispao sam ja. E, da sam preživio, pričalo bi se, ali nisam preživio i dobro je'', kaže Ivica višić. 

I prije odluke žirija bio je svjestan da je najlošiji u izazovu.

''Apsolutno se slažem. To je struka. Tko sam ja da ljudima proturječim. Ja žiriju mogu samo zahvaliti što su imali i strpljenja i volje i što su me naučili puno. Slažem se sa svakom odlukom žirija.
Žao bi mi bilo da sam pao na mesu ili ribi, ali ovako na slatkom mi nije žao'', rekao je. 

Otkrio nam je i što bi promijenio da može.

''Razbolio bih se na onaj dan kad je došlo slatko i kad bi slatko završilo, ozdravio bih. Eto što bi promijenio'', zaključio je. 

Iz MasterChefa nosi mnogo lijepih uspomena, pogotovo na svojeg cimera Afriku.

''On Zagorac, ja iz Dalmacije. Mi pričamo jedan drugom i onda kad se okrenemo, češe se on, češem se ja. Pola se razumijemo, pola ne'', kaže Ivica. 

Povjerio nam je i tko mu je favorit u showu.

''Gledam nekoga tko je najkompletniji, a tu mi je Leo. Leo mi je od plateinga, riba, meso, slatko – ubija u slatkom, kapa mu do poda. Momak ima 22 godine'', kaže. 

Priznao nam je da nakon izlaska iz MasterChefa namjerava ostati u kuhinji.

''A slušajte, Split je turističko mjesto, kuhara fali svugdje, ovdje sam naučio puno toga. Sigurno ću raditi negdje. Neću doma stajati, nije naučila žena da sam ja kući'', kaže Ivica. 

Ivica je deveti natjecatelj koji je ispao iz MasterChefa, a preostalih 12 kandidata u sve zanimljivijim izazovima borit će se za pobjedu.


''Gledatelji moji, pratite MasterChef na Novoj TV, bit će uzbudljivo, zanimljivo, smija, plakanja, suza, lipih pijata, spize i uživat ćete'', poručio je. 

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

  1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Rivier - 2 Claudia Rivier Claudia Rivier Claudia Rivier +0 Claudia Rivier - 1 Celebrity Slavonka bujnih grudi o kojoj su pisali i strani mediji pokazala navijačko izdanje pa su je neki brzo upozorili da bi mogla u zatvor!

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Sabrina Dhowre Elba - 5 Sabrina Dhowre Elba - 4 Sabrina Dhowre Elba - 3 Sabrina Dhowre Elba - 2 +15 Idris Elba i Sabrina Dhowre (Foto: Profimedia) Celebrity Bujnu suprugu miljenika žena iznevjerio rizični dekolte: Slučajno je izvirilo nešto što nije planirala pokazati!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene