Veliki izazovi

Harmonija na duge staze: Domaće zvijezde otkrile su nam što je tajna uspješnog braka!

Miroslav i Indira Levak (Foto: Dnevnik.hr) Miroslav i Indira Levak (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Miroslav i Indira Levak (Foto: Dnevnik.hr) Robert Orhel i Ecija Ojdanić (Foto: Dnevnik.hr) Snježana Mehun i Franz Schillinger (Foto: Dnevnik.hr) +0 Snježana Mehun (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Pronaći na estradi osobu u uspješnoj i skladnoj vezi, čini se teže nego ikad. Crne statistike predviđaju nesretan kraj svakom trećem braku. Što je tajna uspjeha i harmonije na duge staze, otkrile su nam naše zvijezde.

Davno su prošla vremena kada je ono u dobru i zlu, dok nas smrt ne rastavi, uistinu bilo za cijeli život.

Pogledaj i ovo Ecija Ojdanić slažete li se? Prezgodna Ecija Ojdanić u ovoj je haljini uspjela zasjeniti i manekenku koja je bila jednako odjevena

''Većina naših roditelja, mama i djedova, imala je dugotrajne odnose. Baba je uvijek govorila - zato što ga moraš trpjeti, a to danas ide u krajnost. Mi nismo spremni ništa trpjeti, niti se prilagođavati. Jedne minute netko ne pročita poruku, to će muški znati o čemu pričam, žene se odmah bune zašto nije odgovorio. Pamožda je na WC-u, možda pije pivo s frendovima'', priča Snježana Mehun. 

Danas je mogućnost ljubavi od mladosti pa do groba manja jer su izazovi, mišljenja je, mnogo veći.

''Od tog koketiranja preko društvenih mreža, samim time nije sve stvar ni fizičke prevare. Stvar je u tome da si ti uopće pomislio na nešto drugo, već nije dobro'', mišljenja je Snježana. 

Pa koja je onda u ovim izazovnim vremenima tajna uspješnog braka?

''Oh, kad bih to znala odgovoriti, milijune bih imala'', kaže Ecija Ojdanić. Indira Levak pak smatra da su bitni kompromis i poštovanje. 

Daria Lorenci Flatz u braku je 10 godina. 

''Imamo troje djece, to je stvarno sad najveći životni izazov. Ja bih nekako rekla da je najvažnije da sa svojim partnerom ostaneš prijatelj i da kad su neki teški trenuci da se pitaš kako bi sa svojim prijateljem to riješio jer u odnosu ljudi često znaju biti skloni optuživanju'', kaže. 

Ecija Ojdanić bitnima smatra privlačnost i ljubav. 

''Mislim da treba raditi na tom seksualnom dijelu, da se to ne pretvori u nekakvo prijateljstvo i naravno da zajedno rastete, da se prilagođavaš partneru i životu'', zaključila je glumica. 

Dvanaest godina braka je i između naše lijepe misice i poznatog glumca.

''Teško je sad tu davati nekakve savjete. Ja mislim da su bitni slični interesi, odgoj, ali i ljubav, poštovanje, razumijevanje, poštovanje'', kaže Lejla Filipović. 

Josipa Pavičić autorica je knjige ''Promatrači u zrcalu'', koja pokušava opisati kako što lakše preboljeti gubitak u ljubavi. U našem video prilogu pogledajte što misli o tome blijedi li svaka ljubav s vremenom.

Zato budite svoji od samog početka. To je kažu stručnjaci jedan od najvažnijih recepata za sretan i dugovječan brak! 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene