MAZI ME, MAZI

Giuliano 'uhvaćen' kako se mazi s Miss Hrvatske!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Giuliano i prošlogodišnja Miss Hrvatske Maja Spahija 'uhvaćeni' su na djelu kako u postelji gužvaju plahte i razmjenjuju nježnosti.

A gdje je tu supruga Kristina? Ipak nije u pitanju preljub, već scena iz njegova novog spota. ''Pozdrav svima, ja sam Giuliano, upravo ste na snimanju novog spota za novi singl ''Gdje smo ono stali''. Noć je tek počela, očekujte buđenje sa Majom Spahijom'', kazao je Giuliano.

Pogledaj i ovo In Magazin: Vinko Čemeraš - 6 Već ima i svoj mural! Godinama je izbjegavao Doru, a onda se prijavio i postao njezino najveće iznenađenje: "Bilo je u tom trenutku nestvarno''

A prije buđenja - akcija! No samo za potrebe snimanja. Dalmatinski šarmer gužvao je plahte s prošlogodišnjom Miss Hrvatske Majom Spahijom. Giulianova supruga Kristina dala mu je i jedan savjet za ovu scenu s lijepom Šibenčankom - ''Što veselije to bolje!''.

Na upit je li Maja dobila naputke od Giulianove žene, bivša Miss odgovara ''Ne... Daaaj, nemoj me to pitat molim te! Hahahaha...'', kazala je Maja.

O njihovim akcijama u krevetu tek će krenuti ''ćakule'', a nedavno se u Splitu govorilo o jednoj sasvim drugačijoj temi - potresu! ''Zatresla se brda rodio se miš. Slušaj, mi dole u Splitu stvarno nemamo priliku doživjet potres, jako je to rijetka pojava i ljudi su imali dva tri dana o čemu razgovarat. Dobro je zadrmalo ali srećaa nije ništa ozbiljno bilo'', govori Giuliano.

Dok je srdinom devedesetih dame šarmirao svojim dugim uvojcima i pop rock izričajem, dobio je jednu neočekivanu ponudu. ''Da snimim tri albuma narodnjaka, obećavali su mi brda i doline, to je bilo jako intrigantno, meni kao jednom mladom čovjeku koji je iz skromne familije, obećano puno puno para'', priznao je pjevač.

Tko zna kakav bi novac obrtao da je uplovio u narodnjački žanr, no i ovako mu sasvim dobro ide. Više od 20 godina uspješne karijere nastavlja novim singlom 'Gdje smo ono stali', koji će uskoro ugledati svjetlo dana.

Cijeli video pogledajte u prilogu IN magazina.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene