O čemu je riječ?

Odmah nakon što su ih napustili Zdenka i Silvio, farmere je dočekalo novo iznenađenje, evo što im se sprema!

Zdenka Jakus, Tomislav Pavlović i Silvio Krstanović - 2 Zdenka Jakus, Tomislav Pavlović i Silvio Krstanović - 2 DNEVNIK.hr 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Kandidati Farme - 1 Kandidati Farme - 2 Zdenka Jakus, Tomislav Pavlović i Silvio Krstanović - 1 Zdenka Jakus, Tomislav Pavlović i Silvio Krstanović - 2 Tomislav Pavlović Troboj Zdenke, Silvija i Tomislava Silvio Krstanović i Tomislav Pavlović - 1 Silvio Krstanović i Tomislav Pavlović - 2 Silvio Krstanović - 1 Silvio Krstanović - 2 +2 Zdenka Jakus - 1 Galerija

S Vranskim su se jezerom, kao i pobjedom, ovog puta oprostili Zdenka i Silvio. No kako se bliži kraj showa, tako i naše farmere očekuju brojna iznenađenja. S prvim su se susreli već istog dana kad su ih napustili Zdenka i Silvio, a o čemu je riječ, pogledajte u videu IN magazina!

Novi tjedan, novi zadatak, novi izazovi. I, čini se, nova razočaranja. Farmere je prvo dočekalo iznenađenje, a potom i hladan tuš. Naime, na Farmu su se prvo vratili Silvio i Tomislav, kako bi se pridružili Zdenki na troboju, no sreća i oduševljenje ostalih farmera nisu dugo potrajali.

Pogledaj i ovo Kristina Penava i Prince Ima sve više pratitelja Kristini Mandarini izlazak s Farme nije teško pao: Objavila fotku u topiću koji je istaknuo svu raskoš njezina dekoltea

Prva je iz troboja ispala Zdenka, a u nastavku dvoboja Tomo je bio brži i uspješniji, i time iz Farme izbacio Silvija.

Iako Silvijev i Zdenkin put ovdje završava, s Farme odlaze sretni i ponosni.

Najviše sam dobio reinkarnaciju samog sebe. Znači, odmorio sam se fizički, psihički, duhovno, na svim mogućim razinama i postao sam u ovih 50 dana totalno drugačiji čovjek nego kad sam došao'', rekao je Silvio Krstanović, fitness-trener.

''Meni je bilo jako lijepo na Farmi, moram reći, ali najljepše mi je bilo s kravama, s tovarima, s kozama, i kad sam bila u kuhinji. Svugdje sam se snašla'', kaže Zdenka Jakus, radnica u tvornici. 

''Bilo mi je drago raditi sve te neke poslove koje nisam u životu radio i isprobati nove zanate koji će mi možda poslužiti nekad u životu. Neopisivo mi je drago što sam sad tu gdje jesam i drago mi je da Tomo ide dalje. Od samog početka, kao što sam i rekao, Tomo je najjača karika. Evo, to je i dokazao sada i očekujem ga u finalu i da uzima tih pola milijuna'', zaključio je Silvio. 

Kao najjaču kariku Zdenka vidi Doru, a kao najslabiju Stipu.

''Stipe je najslabiji jer on ne pripada ovako negdje. Ako smo došli na farmu, a na farmi se zna što se radi, moraš dati sve od sebe, raditi i mučiti se. Možeš se baviti umjetnošću i crtati, ali djelo je ipak djelo, moraju biti malo jači'', kaže. 

''Najslabija karika po meni u ovom trenutku su Katarina i Stipe'', smatra Silvio.

I kao da odlazak čak dvoje kandidata nije bio dovoljan, farmeri su još jednom razočarali Juru i pali zadatak. Tako je, na kraju dana punog razočaranja, farmere na koncu ipak dočekalo iznenađenje.

Kakva još iznenađenja čekaju farmere, saznajte već večeras.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Zdenka Jakus Zdenka Jakus Zdenka Jakus Zagrljaj Sanje Emm i Zdenke Jakus +0 Zdenka Jakus Celebrity Izlazak iz "Farme" teško joj je pao, a u životu joj se dogodila jedna čudna promjena: "Ali lijep je osjećaj..."

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene