''Dolazi iz bordela, vjerovali ili ne''

Desert koji je osvojio cijeli svijet: Kakva priča stoji iza legendarnog tiramisua?

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: hrana u Italiji - 1 In Magazin: hrana u Italiji - 2 In Magazin: hrana u Italiji - 3 In Magazin: hrana u Italiji - 4 In Magazin: hrana u Italiji - 5 +0 In Magazin: hrana u Italiji - 6 Galerija

Kad netko spomene Italiju i njihovu kuhinju prva stvar koja će vam pasti na pamet svakako je pizza ali i tjestenina. Smatra se da je špagete iz Kine donio Marco Polo, no brzo je postala kraljica talijanskog stola. Koja je tajna priprema, kakva legenda stoji iza deserta tiramisu te kakvi se jela sve pripremaju i vole u Toskani u prilogu In magazina donosi naša Dijana Kardum.

SVI ČITAJU OVO

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene