posjet bolnici

VRATILI IM OSMIJEH NA LICE "Preozbiljni za svoje godine. Ovo je nešto predivno"

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Damir Kedžo i Matteo Cetinski s udrugom Crveni nosevi posjetili su mališane u bolnici Srebrnjak.

Nakon završetka showa ''Tvoje lice zvuči poznato'', naši kandidati imaju pune ruke posla. Upravo zahvaljujući Damiru Kedži, pobjednička donacija od 40 tisuća kuna otišla je udruzi Crveni nosovi, s kojom su Kedžo i Matteo Cetinski proveli dan u dječjoj bolnici Srebrnjak.

Pogledaj i ovo Minea, TLZP "Ja se toga plašim" Pogledajte kako je Minea reagirala kada joj Igor Mešin pročitao misli, vidjelo se da nije bila spremna na ovo!

"Djeca jako vole klaunove, mislim da oni govore njihov jezik, jezik igre, smijeha i radosti i često kažu da je baš dobro što klaunovi žive u bolnici", kaže Mladenka Majerić, izvršna direktorica Crvenih noseva.

A ovaj put su im se, u obilasku dječje bolnice Srebrnjak pridružile i zvijezde našeg showa Tvoje lice zvuči poznato. "A pa to su zvijezde, vidite da su curice već virile iz soba i samo su čekale kad će koji doći u sobu", govori sestra Vlasta Krešić.

"Prelijep osjećaj, kad uđete u sobu, onda vidite da su ozbiljni, preozbiljni za svoje godine, i onda kad izađete su veseli. Da, i taj osjećaj kad vidiš prvi put da ih nasmiješ i kad se krenu smijati s tobom i tebi je super", govore Matteo i Damir. 

Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene